Berivan26 Happyka aslinda bitki cayi sonucta ama insan tereddutde kaliyo e kendimizden cok cocugumuzu dusunuyoruz artik 🙃
Happyka Berivan26 onlar bizim gibi çayını değil kendisini alıyor blenderdan geçiriyorlar öyle içiyorlar
[silindi] Geçmiş olsun allah şifalar versiin, ben de bir şey sormak istiyorum gebelik düşünem geneşik şüphesi olan biri gribal enfeksiyon geçirse gebelik için sıkıntı oluşturur mu
Minnaksurpriz [silindi] ben ifluenza oldum 2 kutu antibiyotik üstüne 6 tane antibiyotikli iğne yedim meğer hamileymişim bebiş sağlam çok şükür😁
[silindi] Minnaksurpriz Çok geçmiş olsun gebelik şüphem var henüz çok erken ama test yapmak için Grip oldum ben de ilaç kullanmadım korkuyorum
Minnaksurpriz [silindi] şüpheniz varsa bitki çayı meyvelerde atlatmaya çalışın her ilaç zararlı değil ama hiç tahmin edemeyeceklerimiz zararlı mesela arveles kesinlikle tavsiye edilmiyor
[silindi] Minnaksurpriz öyle yapıyorum bitki çayı portakal vs ilaçtan ziyade hastalık olumsuz etkiler mi diye korkuyorum
Minnaksurpriz [silindi] gripte enfeksiyon olmaz aslında ama içiniz rahat etsin isterseniz bi doktora görünün yine de🙏🏻
myangelson Berivan26 riskli gebelik takibindeydim hasta olduğumda doktorum taze zencefil alıp balla limonla ılık suyla karistir öyle iç iyi gelir diyordu sadece fazla tuketilmemeli
Minnaksurpriz Berivan26 pcos var tedavi ile zor hamile kalıyordum nasıl olduysa kendiliğimden hamile kalmışım bir de tarlusal içip regl gelsin diye bekledim doktora gitmek için🥲 çok şükür o kadar ilaca rağmen bir sıkıntı yok şimdilik🙏🏻
Merloza Berivan26 kullanabilirsiniz. Hamileliğin ilk zamanları bulantılarımda kullanmıştım. Günde 1 lira büyüklüğü kadar izin vardı. Hasta olduğumda zencefil, limon, bal, tarçın çayı yapıp içtim. İyi gelmişti.