Berivan26 Kizlar hastayım çok kötü öksürüğüm var zencefilli çay yada ballı zencefil ye dedilerde sizce hamilelikte uygunmu zencefil lutfen cevap verin
minussset Berivan26 bebişim zencefil gebelikte önerilmiyor . Google bir araştır . Onun yerine az ballı süt “alerjin yoksa” bol C vitamini, limonlu sular içebilirsin. Bol meyve ve tavuk suyu çorba . Geçmiş olsun 😊🌺
zynpknt Berivan26 ballı limonlu şerbet yapıp içine az zencefil atabilirsiniz doktorun tavsiyesiyle içtim ben dozunu abartmadıkça problem yok
Berivan26 minussset ya internette aslinda tam bi bilgi bulamadim bazi sayfalar oneruyo bazilari hayir diyo
Minnakpopus Berivan26 doktorum aşırıya kaçmadıkça ballı limonlu zencefil içebilirsin demişti geçen haftalarda çok ağır grip geçirmiştim. Bide günde 2 kupa ıhlamura izin vermişti
Happyka Berivan26 toz aldıysanız çay süzgeci ile önce geçirin ondan sonra bal limon isteğe göre ekleyin, ben şuan içiyorum limon eklemedim çünkü ekşi yiyemiyorum, gripi önlemek amacı 2 3 günde bir içiyorum
Happyka Berivan26 hiç birşey olmaz doktor da biliyor ki söylemiş, bir kere Güney Kore Japon Çin Russia vs kadınlar hepsi içiyor hamilelikte grip oldukları zaman , bende içmiştim bal limon ekleyin güzel oluyor
Berivan26 Happyka aslinda bitki cayi sonucta ama insan tereddutde kaliyo e kendimizden cok cocugumuzu dusunuyoruz artik 🙃