Kurabiyemmmmm Merhabalar. 38. Haftadayım meraklı bekleyiş devam ediyor. Ama geceleri aşırı derecede burun tıkanıklığı yaşıyorum. Nefes alamıyorum, uyuyamıyorum. Sizin nasıl geçiyor
ipekveatlas Kurabiyemmmmm ya o burun tıkanıklığından nefret ettim ya nefrettttt bu ikinci hamileliğim ilkinde de aynıydı suan 10 haftalık hamileyim burnumun ici o kadar kuru ve nefes alamıyorum ki kanlı bide hep.. çaresi varsa birisi söylesin gercekten
Basakmustafa Kurabiyemmmmm 38+4 benim de aynı şekilde tıkanıklık oluyor. Bu da bol su içmeme o da sık sık tuvalet ihtiyacına çıkmaya neden oluyor 😂
Eceeeeemmm Kurabiyemmmmm bende de o sorun var hatta ağzımın içi kupkuru oluyor ve kasık ağrılarım başladı 😏 38+1
Kurabiyemmmmm Basakmustafa evet ya bogaz kuruyor su içiyoruz gece wcden çıkamıyoruz. Zaten burun tıkanıklıgı beni asla uyutmuyor :( allah şifa versin
Kurabiyemmmmm Eceeeeemmm benimde kasık agrımda başladı. Burnumda tıkalı normal dogumdan iyice korkmaya başldım
Eceeeeemmm Kurabiyemmmmm valla ben her ikisinden de korkuyorum napcaz bakalım Allah yardımcımız olsun sana çatı muayenesi yaptılar mı
Rumeysaozcann Kurabiyemmmmm hamileliğin başından beri çekiyorum burun tıkanıklığını denemediğin yöntem kalmadı evi buhar makinalarıyla doldurdum burnumu yıkadım yok banamısın demedi doktorum otrıvına verdi onunla yaşıyorum diyebilirim
Kurabiyemmmmm Eceeeeemmm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende bayramda gelecek gibi hissediyorum
Leyla2025 Bende 38+2 burun tıkanıklığı, kusma ishal belde hafif ağrı ne ararsan var. Üstüne doktorum bayramda yok bayramda doğar mı endişesi ahahhaha Kafam bin beşyüz
Eceeeeemmm Kurabiyemmmmm inşallah valla bende öyle hissediyorum ama bazen de sanki gelmeyecek gihi geliyor ananasla ahududu çayı çok iyi geliyormuş onları denemek istiyorum
Leyla2025 Kurabiyemmmmm bana da doğum yaklaşınca olur diyorlar bazıları da bebek kanala yerleştiği için oluyor dedi. Hamileliğimiz ilk aylarına dönmüş gibi tuvalette yattım kaç gündür.