GezenTavuk_2 Havasahin Yok kuzum psikolojik belirtinin ne demek olduğunu bilen birisi olarak kafama hiç takmiyorum o yüzden sordum bende zaten.
Havasahin GezenTavuk_2 ilk hamileliğim hiç beklemediğim bir anda olmuştu. 24. Haftada kaybettim. Şimdi tekrar düşünüyoruz o yüzden bedenimi çok dinliyorum sanırım. İlkinde neler olduğunu bilmediğim için
GezenTavuk_2 Havasahin Evet insan istemsizce o psikoloji ve düşünce altına girebiliyor benim sadece tedrigin olduğum nokta kan pıhtılaşmam var ne kadar erken ogrenirsem benim için o kadar iyi olacak
Akseec Bende aşılma oldum 7 gün var iğnemin etkisi vurduktan 4. Gün geçti bugün test yapayım dedim negatif yine olmadı ya kesin
Sensedim busrax_ avox la 10 tane test yaptım böyle Bi cizgi yarim saat sonra felan çıkıyor hep sonra test tamamen kuruyunca kayboluyor bu çizgi
busrax_ Sensedim evet yarım saat sonra çıktı ama kaybolmadı. sonra başka test yaptım çizgi çıkmadı negatif
Zeszy GezenTavuk_2 Ay isallah bu mübarek günde rabim dualarımızı kabul sanada seninde isallah mutlu haberi alırız 🤲🤲