Akseec busrax_ ben testte koyulaşmayı görüp kan verme taraftarıyım sizin ki çok belirsiz çıkmış o yüzden bişey diyip sizi üzmek istemiyorum bana sorarsanız daha belirgin ve düz bi çizgide kan verin azıcık yan yatmış😄
Kumsalzeyus Adetiniz günü geçince yapmak daha sağlıklı sonuç verir ki o zaman bile gerçek olmayan sonuçlar çıkabiliyor
busrax_ Kumsalzeyus doğru söylüyorsunuz adetime 6-7 gün var tekrar test yaptım silik çizgi var mı yok mu belli bile olmuyor
GEBES3 busrax_ çok çok silik bir şekilde belli gibi ama net diyemeyiz tekrar yapın bir iki gün sonra test 8 gün çok erken zaten
busrax_ GEBES3 2 gün sonra tekrar yaptım flaşla görünen ince hayalet bir çizgi vardı. çatlamanın 10. günüydü. yine mi erken sizce
GEBES3 busrax_ üzülmeyin hiç doğru zaman elbet vardır nasip biraz dah abekleyip adete daha yakın tekrar yapın belli olmayabilir daha 🤗
busrax_ GezenTavuk_2 valla öyle olduk sürüyoruz awoxta çizgi görücez diye :ddsdfs benim 4 gün var senin çok varmış daha
GezenTavuk_2 busrax_ vallahi mala döndüm iyice bütün belirti var 2.0 değerim 🥲 erken olduğu için mi sence