Smiles DidemAk benım de 19 martta transferimdi bugün 6.günüm test için 31.marta gün verdi ama bayrama denk geliyo en zoru da bu test gününü beklemek
DidemAk Smiles benim de 21 iydi transfer teste daha çok var 😁 erken gebelik testi yaparım ama kesin ben 9.günde falan
Smiles DidemAk benım üçüncü tedavim daha önce net hatırlamıyorum ama 7-8 günlerde ikisinde de pozitifi görmüştüm ama bunda test almadım yaparım elim durmaz diye yarın 7.günum ama 9.günde net çıkıyor bekleyecegım mecbur
DidemAk Hanfak işte benim kan tahlili hiç yapılmadı sadece yumurtalar takip edildi anlamadım bende hiç hormonlara bakılmadı
DidemAk Hanfak evet özel tüp bebek merkezi valla bende anlamadım neden tahlil yapmadılar ama onun dışında doktorum da hemşirelerde çok ilgilendi ne zaman arasam ulaştım ama işte bu kafama takılıyor
koza08 Emnnur canım merhaba. uzun zaman oldu gerçekten. baya uzun süren bir süreç sonrasında tekrar 2. transferimi oldum canım. bugün 3.günü.? sen neler yaptın?
Emnnur koza08 bende sıfırdan başladım işte yumurta toplama 2 regl bekledim dün oldum bugün hastaneye gidicem
Hanfak DidemAk belki onların tedavi yöntemi bu şekildedir diyeceğim ama bir kan değerine göre doktor ohss ihtimaline de bakıyor