Ruzgargulus Merhaba kızlar bitane oglum var 3 yaşında 29 haftalık hamileyim çok şükür bir oglum daha olucak dışarda parkta komşular akrabalar birdaha oglum olacağını ögrenenince olsun diyip üzülüyorlar 😄keşke birde kızın olsaymış allah kolaylık verir olsun olsun yine yaparsın gibi cümleleri duymaktan sıkıldım 😄 hayır yani bende üzülüyormuşum gibi cevapda vermiyorum ama artık bu duruma sinir olmaya başladım
Rafaelli Ruzgargulus aynennn benımde 2yas 3 aylık oglum var 36 haftalık hamıleyım aynı durum aynı cumleler gercekten sinir bozucu, yanı belkı ben 3cüyü dusunmuyorum belkı kız ısdemıyorum bir garip hepsi ,, sonunda sert bir cevap alıcaklar kapak olucak😃😃
Miinniik Ruzgargulus etraf hep aynı ya bende aynı durumdayim kesin olmamakla birlikte 2.oglumu bekliyorum herkes açıyor resmen vah vah Allah kolaylık versin cok zor. Hiç agizlarindan iyi bjsey duymadim moral bozuyorlar
Asilzedemom Ruzgargulus 😅bende aynı durumdayım 4.5 yaşında bir oğlum var temmuzda 5 yaşında olacak 29 haftaligim bide oda oğlan ama ilk oğlumu görenler kız güzeli diyorlar nasıl oğlan oldu bir tane düşüğüm var arada dedim ah dediler ama olsun diyorlar çok akıllı bir çocuk abisine çeker inşallah diyorlar bende amin diyorum ama benim oğlum çok aşırı haraketli ben kendim bile korkuyorum
Mavili1480 Ruzgargulus Bende aynısını yaşıyorum 3.kız olur belki diyorlar ikinci doğmadan üçüncüyü dert ettiler 😂
Ruzgargulus Rafaelli yani hep hayalimdi bir kızım bir oglum olsun sırf çocuk defterini tamamen kapatmak amaçlı ama oglum olucak diye bir an olsun üzülmedim ama insanların bu tavrı sinirimi bozuyor ki ben erkek çocugunun bir sorununu görmedim kızlar daha şımarık geliyo bana😄
Ruzgargulus Asilzedemom benim oglumda çok hareketli bebek olmadan önce sorun olmuyordu ama şimdi ister istemez yoruluyorum cinsiyetleri erkek diye değildir herhalde 😄😄
Rafaelli Ruzgargulus aynen ya 🤣boş ver gitsin takılma, bende hep bir erkek bir kız istedim ama olmadı yapacak bir şey yok )) kısmet Allahtan, ama yınede ben denemeyı dusunmuyorum 🤣ıkı erkek bana yeterlı cok zorlandımda ilkinde halada devam edıyor o yuzden korkum buyuk
2Princess1Mom Ruzgargulus Bende 2. Kızımı bekliyorum. Aynı şeyleri duyuyorum. 🤭 İkisinin arasında bir oğlumu kaybettim. Sırayla gidiyorsundur hemen arkasından bir daha yaparsın o erkek olur diyorlar duymaktan gına geldi. 🤦♀️
Ruzgargulus 2Princess1Mom yani demekki cinsiyetle alakası yok zihniyetle alakalı bir durum bi kızı bi oglu olanlarada bişey diyorlarmı acaaba merak ettim şimdi😄
Asilzedemom Ruzgargulus Yok ya şimdi çocuk mesela hiç dışarı çıkarmazsan koşmayı bilmez yorulmayı bilmez sürekli oturur bana göre ama sürekli çocuğu dışarı çıkarırsa doğayı gezdirirsen yani hareketi gösterirsen o çocuğun bünyesi alışı biz gibi düşün biz hareketli spora yaptığımızda nasıl daha dinç daha hani sıkı oluyorsa spor yapmadığımızda da kaslar mesela kayboluyor o kadar bezgin o kadar böyle hani naif o kadar hareket edemeyen oluyoruz bence ben kendim öyle şey yapıyorum hani kızla erkekle aynı şekilde ne kızları da gezdirirsen toz olursan oynar hani kız çocuğu erkek çocuğu arasındaki fark bence tek şey hani kızlar biraz daha ağlarken yumuşak ağlıyor erkeklerde biraz bağıra bağıra ağlıyor ve acıyı eşeği yüksek olduğu için her şeyi deneyebiliyorlar kızlar da acı eşiği düşük olduğu için ya ben diyor bunu diyor bir şey yaparsam diyor bu bana diyor yanlışlıkla gelse canım çok acır ama erkek diyor ki canım acımaz ki benim mantığı var
Ruzgargulus keyfimin-kahyasi-misin valla böyle olumlu şeyler hiç duymadım nerdeyse herkes başıma çok kötü bişey gelmiş gibi üzülüyorlar yüzüme yüzüme😅
gamzebngaa_dmr Ruzgargulus merak etme benimde iki kızım var 38+2 haftalık hamileyim buda kız aynı şekilde üzülme bi tane daha yap belki erkek olur olsun olsun üzülme ayy buda mı kız gibi cvplar alıyorum yani hangisi olursa diğerine takıyorlar ☹️
Ruzgargulus gamzebngaa_dmr aslında cinsiyet durumuyla pek alakamızda yok ama 😄babalar böyle şeyler duymuyordur bence😊
Tubasaglam gamzebngaa_dmr demek ki kzii erkeği yok millet konuşmayı çok seviyor çok saçma yaa hiç psikoloji hormon dinlemeden pat pat konuşuyorlar ya
Cacaege Ruzgargulus aynı durumdayız 😂aynı tepkileri alıyorum 3 yaşında oğlum var 34 haftalığım sağlıkla gelsinler Allahım bunlara akıl fikir güzel ahlak versin 2 tane yeter diyorum artık. Hem birbirlerine arkadaş olurlar
Ruzgargulus Cacaege ben hep bir annenin kızı olmalı düşüncesindeyim nedense🥹 Allah güç kuvvet verirse kızım olsun isterim ya😃
gezentianne Ruzgargulus bi kızı bi oglu olanlarada bişey diyorlarmı acaaba merak ettim şimdi😄 Hahaha demek isteyen diyor bacım insanlar cok garip😀😀 5 yaşında oglum var 29 haftalıgım kızım olacak kimisi ah ne şanslısın ne güzel diyor kimi fesat da yaa aynı cinsiyet olsaydı cok iyi anlaşırlardı oyun oynardı diyor🤣🤣🤣🤣🙈🙈
Mavili1480 Ruzgargulus Ne erkek ne kız Rabbim evladın hayırlısını versin 🤲 bunu anlamayacak kadar boş konuşuyorlar 😂
Tubasaglam Ruzgargulus valla aynı durumu yaşıyorum hatta biri demişti herkesin kız doğurmak harcı değil diye çok üzülüp ağladım bu kelimaye yani nedem böyle hamilelere bu lafları kullanırlar ki ayyy Allah yardımcın olsun kocanla birlikte 3 erkek evde işin zor valla gibi kelimeler çok yanlış geliyor hayırlı olsun de sağlıkla doğur de çekil kenara ya çok yoruldum herkesin bir laf söylemesin den bırakinda hamileliğimi doya doya yaşayayım yani
Ruzgargulus Tubasaglam ya merhaba dedigimiz herkes yüz bulup böyle şeyler söyleyebiliyor utanmadan ben pek kafama takmıyorum ama yinede anlık can sıkıyorlar
Ruzgargulus Mavili1480 aynen evladın hayırlısını saglıklısını versin teyzelerede akıl fikir versin☺️😄
Tubasaglam Ruzgargulus ben çok üzülmüştüm o kelime duyunca çok hassas gidiyor bu hamileliğim çok duygusallık biraz da kimse anlayış göstermeden konuşuyor birde şu algı var bu devirde de iki çocuk çok zor valla iyi cesaret etmişsin bari kız olsaydı gibi ya evet Rabbimden tabi istedik dua ettik olmayınca da vah diyecek değiliz ya nasip bu sağlıkla gelsin güzellikle gelsin yeter sadece anlayış ya