Kızlar nasıl artışım bugün sağlık ocağındaki doktor dış gebelikdir dedi bana mı normal geliyor artış

Meltemyk yoo benim de böyle arttı iki kez verdim 49du 3 gün sonra 220 cıktı bi daha vermedim 2 hafta sonra doktora gidp keseyi gördüm neden dıs gebelik dedi ki

Meltemyk ne bekliyor bir anda binlerce çıkmasını mi ay şu sağlık ocagındakilerin salak saçma konuşmasına uyuz oluyorum. Artış gayet iyi zaten 2 günde 1 en%60 artış beklenir seninki bunu karsilamis bende sağlık ocağı yerine 1 hafta bekle doktora git O zamana hem değerin artar hemde belki keseyi görürsün. Dış gebelik değerleri böyle olmuyor

CeysuG gerçekten inanılmazlar insanın moralini bozmak için herseyi yapıyorlar bana da normal geldi ama

Meltemyk siz elinizden geldiğince hastaneye gidin ordaki doktor ile konuşun. Maalesef ilk değilsiniz bunu yaşayan burda çok denk geldim normal olan şeyleri anormalmis gibi anlatan. Ki normal insanın bildiği seyi onlar daha iyi bilir normalde ama buna rağmen abartarak konuşamayı seviyorlar

gayet de güzel artmış maşallah zamanla daha da yükselir 2 günde bi artışı takip et sağlıkla büyüüsn inşallah