Shdjdjsjxj Nur67 canım cumartesi doktora gittim normalde çikolata kistim vardı adam ultrasonda yok dedi kist dedi
Nur67 Shdjdjsjxj anladım canım çikolata kistini hiç bilmiyorum ya normal kist oluyor bende bazen o da yumurtanın çok büyümesinden kaynaklı sanırım
Shdjdjsjxj Nur67 valla o kadar değişik ki allahım hayırlısıyla hepimize çocuk nasip etsin cidden dipsiz kuyu gibi her taşın altında birşey çıkıyor
eylmzz92 bende aynı durumda adet söktürücü almıştım, doktor kontrolünde olursa genelde zararı olmuyomuş ama bazen vücut onu aldıktan sonra bir iki ay regl düzeni biraz şaşabiliyomuş. yine de en doğrusu doktorun yönlendirmesiyle kullanmak
MujganisMom Lavinyam06 Bende de yemin ederim şans yok ya dün gittim kan verdim bugün sabaha hemen çıkması lazımdı hala hiçbir şey gözükmüyor sisteme düşmüş bugün de annemlere geldim sağlık ocağına gidemiyorum kafaları yemelik ya yarın gideceğim artık. 🤦🏻♀️
Shdjdjsjxj MujganisMom seninle aynıydık canım 23. Gün olması gerekiyordu sanırım bugün ya da 24 adet oldum ama pedde kan yok peçetede kan var yavaş yavaş sökülüyor sanırım
Lavinyam06 MujganisMom bende hastaneye gittim bugün klomenden kaynaklı hormonların etkilenmiş olabilir dedi kan aldı yarın sonucu çıkınca arayıp söktürücü yazacak
MujganisMom Shdjdjsjxj Valla bende iki gün önce öyleydim afedersin ilişkiden sonra kan geldi. Başka tık yok peçeteye bile gelmiyor hiç.
Shdjdjsjxj MujganisMom ne oldu bize böyle gerçekten ya aklım almıyor devlete gittim özele gittim cumartesi günü kimse doğru düzgün ilgilenmiyor ya
MujganisMom Shdjdjsjxj Gerçekten öyle ya şimdi benimde sonucum da gözükmüyor merak ediyorum kaç çıktığını.
MujganisMom Lavinyam06 Valla sizinki en azından belli olmuş. Bize hiçbir şey de denmiyor ya kafayı yiyeceğim. Yarın gideceğim bakalım sonuçları göremiyorum e nabızdan çok merak ediyorum.
Lavinyam06 MujganisMom evet hepsi normal gebelik yok şuan hafiften kanamam başladı sanırım adet oldum
Burcu_drn MujganisMom canım sen kan mı verdin bu günn. Hala regli olmadın mı seni çok merak ediyorum valla
MujganisMom Lavinyam06 Anladım canım hayırlısı olsun yine iyi bir yandan ya adet olman benimki gibi karman karışık değil en azından. 🧡
MujganisMom Burcu_drn Valla bende o kadar merak ediyorum ki dün verdim kan da sonucu e nabızdan göremiyorum malesef oraya düşmemiş yarın sağlık ocağına tekrar gidip soracağım doktora. Üç gün önce afedersin ilişkiden sonra kan geldi biraz başka da hiçbir şey gelmedi hala şeffaf akıntım geliyor su gibi ya. 🤔
Burcu_drn MujganisMom son adet tarihin ne zamandı senin baya da gecikmen oldu. Var kodun var mı ordan da sorgulama yapıyorlar burda valla heydanlandım ben de
MujganisMom Burcu_drn Yok valla kod falan bilmiyorum ki. Bende gerçekten bir o kadar heyecanlıyım ama bir yandan da çok korkuyorum yine olmadı diye. 😕 Mecbur yarına kadar bekleyeceğim işte üç gün önceyi sayarsak 5 Nisan ama saymazsak 16 Şubat’ta oldum en son. 🤦🏻♀️