Lavinyam06 benim durumum çok karışık yaa. Benim hormonum yüksek o yüzden adetim hep düzensizdi 8-9 ay düzenleyici ilaç kullandım oluyordum hep ilaç bittiği gibi. Sonra klomen kullandım 2 ay tam tüp bebeğe başlayacakken o ay kist oluştu ve beni her ay adet yapan ilacım da bitmişti adet olamadım doktora gittim kist oluşmuş dedi. Bende memleketime ailemin yanına geldim burda bi kadın var hamile kalmak isteyen insanlara yardımcı oluyor eltim de ona gittikten sonra hamile kalmış bu göbek düşmesi, rahim tersliği felan onlara bakıyor. Neyse gittim yanına bana dedi senin yumurtaların çok zayıf çalışıyor doktor ne dediyse aynısını dedi bana ve dedi sende bi kist var rahim ters dönmüş bebek tutunmaz düzeltelim felan 2 aksam göbeğime hamur koydum 2. Gün karnımda aşırı bi ağrı hissettim 2-3 saat geçmeyen ağrı dedim kesin kist patladı ama çok kötüydü sancı. Ertesi günü gittim rahimi düzeltti yakı yapıştırıp kistin patlamış dedi. Perşembe bidaha gideceğim ondan sonra eşimin yanına gidicem zaten evime bakalım neler olacak