aycinelizsmom GirlandBoy_Mom bende bu bayram hem ayçine hem kendime alcam kuzum, asgari ücreti gözden çıkarayım mı diyo benimki 🤣🤣
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom bi alırız asgari ücret dimi 😅benimki diyorki bayramda alacağım ikramiyeye de göz koyarsınız siz ana kız korkuyorum 🤣
Anneoluyorumm00 Bsrabzkrt rabbim yardımcın olsun canım , ilerde ikinizede nasip olur inşallah beraber gidersiniz, sıkıntı yapma kuzum çabuk geçer zaman
Ranni aycinelizsmom yok bu ay koltuk yıkama makinası falan aldırdım hediye daha minik bir şey isterim 😅😅
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom ben ona yaklaşırım gibi 🤣🤣🤣 alacaksın tabi be fırt fırt çocuk doğuruyoruz 🤣🤣
sonbahar_2322 aycinelizsmom Benimki elini öptürmez Bayram harçlı da hiç almadım ama onu ilaki bı yerden çıkartırım ben 9.500 TL istedim bu sefer bayramda
sonbahar_2322 [silindi] Eşime acıdım onada birşeyler kalsın diye Diğer bayramda 10 bin olur o bide hep öyle istedim için parayı 500 TL çekici geliyor herhalde her paranın sonuna ekliyorum 😂😁
sonbahar_2322 Anneoluyorumm00 Eşimde kalsın birşeyler acıyorum 500 TL çekici geliyor herhalde her paranın sonuna ekliyorum 😂