keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom hshshs 😂Aslında vermesine gerek yok djd borç dışında para kaliyosa zaten hepsi bende durur 🤣🤣
Bsrabzkrt aycinelizsmom benim eşim bayramın ilk günü umreye gidiyor bu bayram içim biraz buruk 20 gün yok hem mutluyum eşim adıma hem hüzünlüyüm 😐
Bsrabzkrt Anneoluyorumm00 kızım okula gidiyor hemde hamileyim bir de bütçesi sadece kendisin gitmesine yetti bende engel olmak istemedim çok gitmek istiyordu
keyfimin-kahyasi-misin Ranni yani ewet bazilarimiz veriyoruz ama çoğu vermez hata soyar soyulmuş soğana cevrir😂😂
Ranni keyfimin-kahyasi-misin aman şakası bir yana o mutluysa bende mutluyum para değil mi kazanılır onun parası benim param mı var ama gerçi onun parası benim param da benim param 😅😅😅
Anneoluyorumm00 Bsrabzkrt rabbim yardımcın olsun canım , ilerde ikinizede nasip olur inşallah beraber gidersiniz, sıkıntı yapma kuzum çabuk geçer zaman
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom geçen sene kızım için ayrı kendim için ayrı aldım bu sene de hem kızıma karnımdaki oğluma ve kendime alıcam bu sene yandın kocam😬🤣
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom bende bu bayram hem ayçine hem kendime alcam kuzum, asgari ücreti gözden çıkarayım mı diyo benimki 🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom 🤣🤣Bende yapmıyorum dkdk şaka şaka cebinde duruyosa ne fesatlanin eve köy derim ama oda koyar zaten 🤣