zynpknt aycinelizsmom ama benimki el öptürmüyo ya 6 yaş büyük benden ama öptürmüyo normal görüşüyoruz 😂😂
aycinelizsmom Ranni ahshshhs dün kızımı eşime bırakıp kendime bayramlık bir şeyler bakmaya gittim benim de param vardı ama kocamın verdiği parayı harcadım 💅🏻🤣
Ranni aycinelizsmom şş bizim paramız hiç olmaz 😬😬 eşim beyin olduğu yerde benim paramın esamesi olmaz ağzımı açmam kocamdır alır 😅😅😅😅
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom ya ben alsamda Ay başına kadar parasız kaldığı an Dayanamayıp veriy
aycinelizsmom keyfimin-kahyasi-misin türk tarihinde mal hatun vardır bilir misin…. 🤣🤣 Ben de öyleyim kıyamayıp veriyorum ama BORÇ OLARAK 🤣🤣🤣
Ranni keyfimin-kahyasi-misin bende veririm ve sürekli kendimi överim başkası olsa çoktaaan yemişti bu parayı yat kalk dua et benim gibi karın var derim 😅😅😅
Ranni aycinelizsmom yaaa hahaha ben yemezsem yok kardeşim yok kuzenim yok cart curt onlarla yer o yüzden ben paşalar gibi yerim
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom haahahah 😂😂😂Borç ama kalıcı djdjd şükür lazımsa lafı olmadan Veriyolar bari fjdj
aycinelizsmom zynpknt benimki de benden 6 yaş büyük ben öpüyorum valla 🤣 konudan bağımsız; ablaları falan gelince şey diyo ben parkta oynuyordum bu gelip beni kandırdı 🤣🤣🤣 aramızdaki yaş farkına rağmen 🤣
deletedmom43191 aycinelizsmom evin muhasebecisi benim niye harçlık alayım ki tüm yönetim bende zaten 😊
aycinelizsmom Ranni sende de şey var mı peki? Kocan mesela sana para verdi al işte bunu kendine harca dedi, o kadar harcayamıyorum ki o parayı inanamazsın 🤣🤣 alacak hiçbir şey bulamıyorum ya 🤣
keyfimin-kahyasi-misin Ranni yani ewet bazilarimiz veriyoruz ama çoğu vermez hata soyar soyulmuş soğana cevrir😂😂
deletedmom43191 aycinelizsmom niye opulmesin ki esin sonuçta ben 9 senelik evliyim hep öptüm öperim de eş sonuçta