Femay aycinelizsmom tüm parası bende olmasına rağmen evet yine de alıyorum 😅 yüzsüzlük deyince de ben hahahaha 🤭
Yenibirannee aycinelizsmom kredı kartımın lımıtını arttırmıs hahaha erkenden verdim harclıgını dedı 😁😁😁😁 ama tabıkı elde opunce alırım ben
aycinelizsmom Femay whwjsj ben de alıyorum aşkım, enflasyona göre de zam yapıyorum 😅 geçen sene 5000 almıştım bu sene 2ye katlarım gibi. Bir de Ayçin var artık 🤣🤣🤣
5134 aycinelizsmom 3 tane çocuk bana verdiği de onlara gidiyor 😂😂 bende baştan diyorum benim hakkımı da pay et yavrucaklarima😂
aycinelizsmom Yenibirannee el öpüyor musun kız? Ben eşimin elini öpmüştüm kuzenim salak mısın ya ne el öpmesi demişti 😅 ben de öpüyorum valla niye öpmiyim her yerini öpüyorum elini mi öpmücem 🤣🤣🤣
deletedmom43191 aycinelizsmom niye opulmesin ki esin sonuçta ben 9 senelik evliyim hep öptüm öperim de eş sonuçta
Ranni aycinelizsmom ayy bunu şimdi okudum bayıldım cevabınaa çoluk çocuğa karışmışız öpülmedik el mi kalmış 😅😅😅
Deleted33000 aycinelizsmom ayy bu bayram karnımdaki oğlum adına ayrı almayı düşünüyorum zaten her bayram alırım daha doğrusu vermek zorunda kalıyordu değilse verene kadar elini öpüyordum 😂😂😂😂
Daisyy000 aycinelizsmom Evet bayram harçlığı aliyorum geçen sene 3000di bu sene ne kadar bilmiyorum😬Bu arada Müslümanın bayramı cuma günüdür diyerek her cumada para alıyoruz 😅😅200bana 100 oğluma 🤭
zynpknt aycinelizsmom babam eşime ve bana harçlık veriyo eşim kendi harçlığını bana veriyo bu sayılırsa evet😂😂
AnayimBenAna_ aycinelizsmom duymamış olayım bu soruyu 😂 tabiki alıyoruz her günde bir paket sigara parası alıyoruz 😂😂