• Gebelik
  • 22 hafta kaç kilo,korkuyorum

Merhaba güzel anne adayları ben 62 kilo ile hamile kaldım,22ci haftada 7 kilo aldım.Açıkcası karnım tam büyük diğil videolar izliyorum benden daha büyükleri var:(birde garipi o ki sanki karnım diğilde yatay şekilde kilo alıyormuşum gibime geliyor.

zhala_huseynova97 herkesin karın yapısı üst beden boyu farklı takılmanızı gerektiren bir durum yok ki siz ve bebeğiniz sağlıklıysa

zhala_huseynova97 biz çarsamba 25 haftalık olucaz inşallah 57,58le hamile kaldım bgn tartıldım 58.95 cıkıyorumm valla karnımda şişti kalcamda büyüdü ama nedne kilo almamısmgibiyim anlam veremedim bend ekorkuyorum acıkcası yarın kontrolum var bakalım bebek kilosu nasıl ne kdr merak ediyorumm

MaviNur25 Sizin kilo almamış olmanız bebeğinizin de almadığı anlamına gelmiyor buna takılmayın yakınımda aynı durumdan muzdarip birisi var bebeğinin gelişimi çok iyi ama kendisi almıyor o da takılıyor ama doktor gayet normal herşey dedi

zhala_huseynova97 bence 22 hafta 7 kilo az değil bende 28. Haftaua başladım 6.5 kilo aldım bebiste haftasına göre gayet iyi 😊 göbek büyük olmaması daha iyi hareket açısından bence takılmayın

MaviNur25 Bende 25 haftamdayım ilk haftalarda 6-7 kilo verdim 52ye düştüm şu an da 53 üm her gittiğimde korkuyorum bebek beslenemiyor mu normal mi kilosu diye doktor normal görüyor biraz daha beslenmene dikkat et kendin için diyor ama cidden nefret ettim hamilelikte yemekten

Noluyoya bende şeker riski var şuan protein sebze agırlıklı besleniyoruö her gün yumurta yiyorum resmen belki bebege gidiyordur kilo yarın öğrenecegim ne kadar oldu bakalım inşallah şekerde cıkmaz cok zor diyet yapmak tatlı ekmek pilav ne aklınıza gelirse yasak 🤦🏼‍♀️

zhala_huseynova97 ilk gebeliğimin sonuna kadar aldığım kiloyu 6 ay icinde almışım bunun daha 3 ayı varrrrr 52 ile hamile kaldım 62 ile devam ediyorum şuan bu kiloyla girmiştim tam doguma🥹🥹🥲

MaviNur25 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah her şey yolundadır. Tabiki zor diyetle beslenmek

Bebeğiniz sağlıklıysa karnınızı dert etmeyin benim karnında büyümüyor 7 buçuk aylık oldum ama sanki 5 aylık karnım varmış gibi duruyor doktorum karnın büyümesi veya büyümemesi sorun değil eğer ki bebek sağlıklıysa kafaya takılacak bir durum değil demişti sizde takmayın kafanıza☺️

Gulsahs çok teşekkür ederim,karınım büyümesini sorun etmiyorumda,ama büyümemesine rağmen 7 kilo almam çok fazla geliyor:(

zhala_huseynova97 18.hafta 5kilo 😅siz fazla almamışsınız normal bence,herkesin vücut tipi farklı olduğundan aldığınız kilo farklı yerlere de gidebilir karnınız da hemen büyümebilir hiçç takılmayın bence iyi ilerliyorsunuz bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu olmasa doktorunuz söylerdi herşey yolundadır eminim🙂‍↕️

Nurozcn Çok teşekkür ederim,her kes öyle yazmışkı en çok kilo alan ben çıktım zannetdim😅bencede en önemlisi bebeğimizi sağlıqlı kucağımıza almak:))ben yurt dışında yaşadığım için doktor kontrolleri çok gec oluyor.hetta uluturasına 2 aydan bir giriyorum.o yüzden bebek kaç kilo onuda bilmiyorum