Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bende ama yok geçmiyor ya midem ağzıma geliyor bugün cok kötüyüm bebiyi görecem artık herhalde
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ya bende bu tarz belirtiler olmuyo pek ama geçen limon soda içtim midem kötüydü iyi geldi 🫠🫠 bi de mide bulantısı için ilaç vermişti dr hiç kullanmadım daha doktora sor onu sende
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 bendende bugun bir parça gitti ki sana anlatamam … Dün kalbe gittik dinledik sağlıklıydı yarın bakalım asıl kendi doktoruma gidiyorum 😐😅
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 maşallah dediğim andan beri öğürüyorum aksjskkskaa kolonya banyosu iyi geliyormuş denendi onaylandı skkskaka
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 yaaa bi de ikinci kese de de bebek oluşuyormuş ben şok ajdjsjama %3 filan ihtimal ama olsun😂😂😂
Ssozdmr Minervabunny ayy duymak kesinlikle nasip olsun ama ben 2-3 günde bir bebege zarar geldimi diye gidip duyuyorum 🙏🏻 Allah korusun sen sağlıkla duy 🤍
Prensess33 Nurellaaaaaaa1212 aynen ya özellikle bacak krampları kendimi korkudan gerdiremiyorum her yerim tutulmuş 😬🥲
Prensess33 Nurellaaaaaaa1212 😂😂😂 bende de öyle oluyor ah ah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alsaydik rahat hareket ederdik artık bunada şükür diyelim
Sarkac aybalasmom ayy kız inşallah kqrnıma bakıyorum şiş akşama avmye gidince alıcam test yarın sabah yaaprım😊🤣
aybalasmom Ssozdmr fetal doppler düşünüyor musunuz acaba. Ben almayı düşünüyorum da kullanan farlan var mı
Anneoluyorumm00 GezenTavuk_2 inşallah güzel haberi alırsın kuzum 🤲 bende hem kızımı hemde oğlumu görmüştüm öncesinde 🥰 inşallah seninde öyledir