GezenTavuk_2 Minervabunny Allah razı olsun kuzum bu besbellik gözüküyor sen direkt kan ver hiç testle uğraşıp daha fazla kendini stres altına sokma
Minervabunny GezenTavuk_2 di mi iki farklı marka bir de ve de koyulaşma var🥹 Allah razı olsunn ağlıcam vallahi
GezenTavuk_2 Anneoluyorumm00 bugün rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm evimde de misafir ağırlıyordum 🥹😅
Anneoluyorumm00 GezenTavuk_2 inşallah güzel haberi alırsın kuzum 🤲 bende hem kızımı hemde oğlumu görmüştüm öncesinde 🥰 inşallah seninde öyledir
GezenTavuk_2 Minervabunny ne demek canım cümlemize ağlama bebeğim var kan versen 🥹 Ben de bunu böyle görüp ağlamak istiyorum artık çok güzel bir duygu 🥹🥹
Minervabunny GezenTavuk_2 canım benim sağlıkla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum Rabbimden en kısa sürede tez zamanda kavuş bebeğine inşallah dualarımdasın artık🙏💞
Nurellaaaaaaa1212 Minervabunny sen net hamilesn gülüm git kan ver hemen 50 civarı cıkar bende de böyleyken 49 cıkmıstı
Prensess33 Nurellaaaaaaa1212 aynen ya özellikle bacak krampları kendimi korkudan gerdiremiyorum her yerim tutulmuş 😬🥲
GezenTavuk_2 Minervabunny İnşallah kuzum hamilelik haberini almak nasip olsun bana da 🥹 sağ Salim alırız Allah’ın izniyle