Zbyd3 alisamom cok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin canım. Brnımde suan ilk gebelıgım 8 haftalık kalbini bir kere duyduk ama ara ara endıselnıuorum kalbi atıyormu acaba diye. Kalbi atmadığı ıcın herhangi bir belirtin varmıydı kanama ağrı vs
alisamom Zbyd3 ya sakın endişelenmeyin benim kendimi hazırladığım bir durumdu çünkü hamile kaldığım zamanlarda ameliyat oldum ilaç falan kullandım. Belirtim abartılıcak bi seviye olmasada kasık ağrım vardı ara ara oluyodu ama başka bişey yoktu
yourpariah alisamom hayır kuzum özelde oldum takipte olduğum doktorum yaptı siz devlette mi olcaksınzı
alisamom yourpariah devlet düşünüyorum ama bilmiyorum ki özel hastaneler çok yüksek fiyat verir diye düşünüyorum
Zbyd3 alisamom anladım cok sağol .rabbim sizexe en yakın zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin iftarı beklerken duam sizin için herşey gönlünüzce olsun 🌸
yourpariah alisamom eylül ayında 15 bindi şuan en az 20 falan olmuştur diye düşünüyorum ben de ama devlette de yaptırmak mantıklı bence . eğer anestezi verip uyutuyorlarsa özelle bir fark olmaz zaten