cakirbebek Minervabunny yarın sabah 8 e randevu verdi kan için yaa sağlık ocağı değişiklik yapmışlar 😂
Minervabunny cakirbebek yaa o şeydendir kanı belli saatlerde hastaneye gönderiyorlar ya ondan önce vermen gerekiyor ondan
YyyyYasemin Minervabunny gittikçe koyulaşıyor bence biraz daha takip edin kan verin erken gidince insan daha çok stres oluyor kalp atışı olacak mı kesede bebek gözükecek mi gibi biraz daha dayanın takip edin koyulaşmayı bence
Minervabunny YyyyYasemin Canım dayanamadım verdim ya hiç sabrım yok🫠 ama bundan sonra 8 nisanda gideceğim inşallah sadece emin olmak istedim bi bat falan da geçsin bakalım zaten 3-4 gün kaldı şu an ona da yani bi 10-15 gün sonra tekrar gideyim diyorum
Cicekbahcesi12 Nurellaaaaaaa1212 ya adetimin ortasindayim henuz yumurtlama gormedim ama yogun seffaf akintim ve kasik agrim var benim icin de o ay bu ay mi acabaaa 😂😍
Minervabunny cakirbebek evett özel acilinden verebilirsin ama belki beklemeyeyim diyorsan dün ben acildeyken ufak bi pişmandım ama ahshd
cakirbebek Minervabunny yok bu sefer özele gitmek istemedim eğer hamilelik olursa kendi doktorum özel zaten ona giderim 6-7 haftalıkken direk bebeği girmeye inşallah öncesinde folik asit alicam zaten