Akseec Nurellaaaaaaa1212 ben şimdi progestan fitil kullanıyorum aşkım o yüzden akıntım hep var onu takip edemiyorum :( ama estradiol 400 e yakın çıktı bu ay yumurtalar kaliteliydi yani ardarda 2 aşılama yaptırdım ilacın etkisi geçmeden çok faydasını gördüm inşallahhhhh tutar inşallah🙏🏻🥰
Esmerayyyyyy Minervabunny rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım rabbim çifte bayram yasatmis🌸 banada dua eder misin 🤲
Minervabunny Esmerayyyyyy Yaaa ederim tabiii Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen de benim için dua eder misinn🙏🥹💞
rabiayy Minervabunny bence 28 veya 29 unda verin. Henüz betanız çok düşük çıkar, stres yaşamayın boşuna
Minervabunny rabiayy merhaba verdim ya dayanamadım😅 47,43 çıktı artık bayramdan sonra giderim diyorum testlere hiç güvenmediğim içim emin olmak istemiştim sadece🥹
cakirbebek Minervabunny yarın sabah 8 e randevu verdi kan için yaa sağlık ocağı değişiklik yapmışlar 😂
Minervabunny Sarkac Teşekkür ederim canım tabi ederim inşallah en en kısa sürede bebişine sağlıkla kavuşmak nasip olsun🙏💞
Minervabunny huvuuuuff teşekkür ederim 5 aydır deniyorduk 6.ayda oldu🥰 stres baya önemli bir faktör ya bence