• Gebelik
  • Hiç bir belirti yok acaba bebek yok mu

En son gittiğim de bebek Yolk saç vardi ama bebek henüz yoktu kontrolüm 4 gün sonra. Ama hiç bende mide bulantısı ne biliyim uyuklama falan yok. Sadece arada göğüs hassasiyeti bu kadar birde ağrılarım oluyor. Acaba bebek oluşmadı mı ki hala çok endişeleniyorum 🥹

Aksi bir durum söz konusu olsa kanaman olurdu bence stres yapma her kadının gebeliği ve yaşadıkları bir değil 🥰

Kbraa_27 gönlünüzü ferah tutun. Ben 38 haftalık oldum bu zamana kadar hiç bir gebelik belirtisini yaşamadım çok şükür ne mide bulantısı ne halsizlik hiç biri

Hnife4455 valla sözde 7 haftalık oldum geçen doktora gittiğimde 6 idi ama bebek yoktu geç döllenme galiba doktor yolk sac kesesi var asla boş gebelik değil dedi

Kbraa_27 canım senin bu postunu görünce kendim aklıma geldim sen gibiydim korkuyordum ya belirti yok bebek oluşmadı mı gelişmeyecek mi falan çok erken belirti için ve bazılarında hiç belirti olmuyor olmaması güzel bişey sana rahat geçer gebelikkkk daha dur mide bulantın 6-7 haftadan sonra başlar yada hiç başlamaz sakın kendini diğer gebelerle kıyaslama onlarda şu belirti var bende yok falan diye dediğim gibi olmayabilir belirtin bak bende taktım şuan 28 haftaya geldik neredeyse yarıladık korktuğumuz gibi olmuyor germe kendini hamileliğin keyfini çıkar 🫢💓

Kbraa_27 Ay bende aynen sizin gibiyim. 6+6 gebeyim üç gün önce bebeği gördüm kalbimi dinledim çok şükür. Hafif midem bulanıyordu ve kazınıyordu ama iki gündür yok bende bi şey mi oldu diye çok tedirginim. Doktora mı gitsem diyorum yine.

aleynaozalpp14 Ay teşekkür ederim yorumun için inşallah bi gidip bebegi görebilsem kalbinide duysam biraz rahatlayacağım

Sumilife_12 Siz bebeği de kalp atışını da duymuşsunuz o yüzden belirtiler azalıp artabilir yani bunun için tekrar gitmenize gerek yok diye düşünüyorum ☺️

Sumilife_12 kesinlikle öyle ya görsem kalp atışını duysam rahatlardım diyordum. Şimdi de diğer ayın gelmesini bekliyorum bebeğim iyi mi rahat mı diye. Midem bi bulanıyor diyorum iyidir herhalde kendini belli ediyor diyorum sonra midem bulanmıyor vesveseler başlıyor anında🥹

Kbraa_27 ne bileyim bitmiyor ki tedirginlik. Keseyi görüyorsun bebeği görecek miyim bebeği görünce kalbini duyacak mıyım bunlar bitince bu sefer belirtiler ne oldu ayy analık ne zor şey.

Zehalyasar_ dün bi doktoru izledim diyor ki çoğunlukla düşündüğünüz gibi bi durum yok. Vücut gebelik hormonlarına alışınca belirtiler ortadan kalkabilir. Ama ne bileyim ne çabuk alıştı diyorum bu sefer 🥰😂 bitmiyor vesveseler. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏

Sumilife_12 ya işte anne olmak böyle bir şey galiba 🥹 hemen duygusal bağlıyoruz hemen endişeler beliriyor hızla büyüsün de hareketlerini takip edeyim diyorum🤭. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Sumilife_12 Evet yaa çok zor bişey Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲

Ben ilk gebelikte benim tabirim ile prenses gibi geçti son dönem hariç😂
                  Ağrı yok mide bulantısı yanması stres değişen hormon 😂😂 yedim yattım hep en keyifli zamanlardı 😇😇 ama son dönem anamı ağlattı ağrılar 😂

MinikBrokoli

MinikBrokoli Ya bişey sorucam geçe hafta doktor dediki yolk sac keseside var dedi beyaz bişey o yüzden boş gebelik değil dedi ama benim içim içimi yiyor bebek yoktu tabi o gün yolk sac varsa bebekte olur mu