Betam iki günde iki katından fazlasına çıkmasına rağmen sağlık ocağı doktorum az artmış dış gebelik olabilir dedi böyle bşey normal mi

Meltemyk iki katından fazla artış sağlıklı diye biliyorum ya olumsuz düşünmeyin, %60 artış dahi sağlıklı kabul ediliyor isterseniz beta sonuçlarınızı bize bi atın bakalım tabi doktor daha iyi bilir elbette ama

çok ani veya yavaş artarsa yani düzensiz artarsa şüpheleniyorlar sen 1 2 sefer daha kan ver kaç haftalıksı betan kaç çıktı dış gebelik anca muayenede belli olur doktora ne zaman gideceksin

@Meltemyk ne alaka dis gebelik yaa hayir olsa dahi betadan mi anlasiliyomus korkma bacim yok oyle bisey ultrasonda anlasilir sadece oyle seyler agzi olan doktor konusuyo iste

Çok korktum gerçekten ilk kan verdim 23 le ögrendiö ikinci kanım 63 dü bugün sabah tekrar verdim böyle bşey normal olamaz yani direk artışın çok düşük dış gebeliktir deyince şok oldum

Meltemyk ama şuan değerin çok küçük doktor belki muayene etmez kese 3000 üstü görünüyor diyorlar ben 4 binde görmüştüm

Merveue benimde iki kat artıyor fakat doktor bunu söylüyor neden bu kadar acımasızlar acaba

Meltemyk nasıl ya? Gerçek doktor olduğundan emin miyiz 😂 korkma içini ferah tut artışın gayet güzel