cansureis kızlar merhaba 5ten beri ağrım var alt karın ağrısı ve duşa girdim nişanımın geldiğini de gördüm hemen gitmelimiyim sizce 38+1 oldum şuan başına gelen varmı. Bebek hareketlerini de hissediyorum sancılar 4-5 dakikada bir
Buseyyz cansureis ya riske atma bence git ne olur ne olmaz bazılarının suyu gelmeden doğuma alıyorlar bu durumda çocuk stres te olabiliyor canından kıymetli değil ya aklında kalıp dert olacağına gitmende fayda var Allahım yardımcın olsun canım benim çok kolay pozitif doğumun olur inşallah ♥️
minussset cansureis Allah yardımcı olsun . Tek avazda doğur inşallah. Tüm hamileler tek avazda doğudur inşallah 🙏
Duygu1717 cansureis nişan gelince duşunu alıp hazır bekleyebilirsin 1-7 gün arası oluyor nişan. Suyun gelirse koş hastaneye demişti ilk çocugumda doktorum 😬 sancılarını takip edersin hayırlı doğumlar dilerim 🌸 sağlıkla inşallah 🙏
Emoji cansureis ikincıler hızlı olur bekleme git benımde ikinci de Nisanım geldı sancım bile yoktu keza senin varmış acılmam 3 cm gittiğimde Doktor’um eve göndermedi açılmam çabuk olur ikinci çocuk diye gerçekten de öyle oldu bence riske atma
cansureis Buseyyz Hazırlanmaya başladım şuan ilk kızımda suyum geldi erken gittim ve sürekli çatı muayenesi olmaktan gına gelmişti bundada lyle olur diye korkuyorum 😣
Buseyyz cansureis ama 4-5 dakikaya düşmüş bunun bi üstü çocuğun doğması canım zaten senin dediğine göre öyle eğer sancı süren daha uzunda tabiki dur canına yazık
cansureis Buseyyz Yani öncekinde öyleydi bundada öyle olur mu bilemiyorum hastanem 30 dakika uzaklıkta ama çok sıklaşırda 15 dakika ötede de var beklicem sanıırım biraz daha 30 saniye sürüyor sancılarım
Daisyy000 cansureis Nişanım geldi, aradan 2 hafta geçti planlı sezaryen oldum sancının s si yoktu. Sizin sancınız varmış bence gidin
Asdfgh122 Daisyy000 dün pilates topu sonrası elime avcumun içi kadar yoğun sarı balgam gibi kıvamlı bişey geldi bayada fazlaydı nişan olabilir mi? 37+2 yim
Reylok İkinci doğum olduğu için hızlı oluyor diyorlar İnşallah siz de sağlıkla bi avazda alırsınız kucağınıza. Darısı bizim başımıza olur 🥰 Bizi bilgilendirin merak ederiz Oldu mu acaba ☺️🫠
cansureis Zhra42 Daisyy000 Ceylanh Elamomy kızlar öğlen 13:22de kavuştuk kızımla ama benim çok zor geçti doğum hikayesi yerine korku hikayesi anlatmak istemediğimden bahsetmiyorum bile 😅 Şükür kucağımda sağlığı yerinde ikimiz de iyiyiz 😇 Bu arada hastaneye 11 de geldim 4 cm açıklığım vardı nstden kalktım suyum da geldi sonra doğumhaneye geçtim iki gezindim ıkınmaya başladım ama ne ıkınma bir daha asla normal yapmam asla o kadar diyorum