3minnosanasii ylmzdry0 3.doğumum olacak 58 kilo ile hamile kaldım bayram sonrası doğumum 78 işe devam ediyorum 80 ile doğuma giderim herhalde şekerim felan da yok aniden aldım kiloları 😂
Esra_1609 ylmzdry0 ben de 3, 4 kilo civarı aldım canım 13 haftalığım ben de, vücudum kiloya yatkın benim amann veririz sağlıkla doğsunlar da 🌸☺️
zge13 ylmzdry0 ilk üçte verdim 85 ten 75 e düştüm 28 e kadar 76,5 oldum 28 den sonra 82,5 um şu an ama tiroid için endokrin takipli gittim ilk kızımda testini dahi yapmamışlardı toplam 25 kilo almıştım. Ve veremedim 50 kiloydum 🥲
birannis_ ylmzdry0 hayır tabiki gidiyor ama herkesin metabolizması aynı değil sonuçta bazıları daha çabuk kurtuluyor kilodan bazıları geç
AgaogluAilesi ylmzdry0 herkesin hamilelihi farklı geçer canım kimi yer yer kilo almaz kimi bir anda kilo verir veya alır şu şekilde ben 2 hamileliğimde de kilo alimim vardı ve afaki denecek düzeydeydi 60 kg bekarlık kilomla hamile kalınca 80 leri bulmusumdur lakin doğumdan sonra hemen verdim üstelik spor vs hiç bir şey yapmadım sadece bebekle ilgilenmek ve ev işi günlük rutinler evi şupur yemek yap uykusuzluk vs derken öyle gitti yani 65 e düştüm sadece 5 kg fazlam vardı oda gözüme batmadi hatta hoşuma bile gitti yani :) şimdi tekrar hamileyim bunda daha fazla alıyorum ister istemez hani bende istemem fazla kilo almak ama bünye meselesi bu 176 boyumda zaten gözüme batmaz kilo çocuklar ve biz sağlıklı olalım da kilo verilir takma ..