Leylabngll _Nazendeem canm benımde 12 Mart catlama normalde adet tarıhımde 22 Mart adet olmadım bı ağrım da yok catlama üzerinden 12 gün geçti sabah test yaptım negatif bu neden olmuş olabılır ya bır belırsızlık var bende yorumun nedır
_Nazendeem Leylabngll Yani desem ki geç döllenme ama çatlamayı takip etmişsiniz çatlama gününü biliyorsun yani şimdiye kadar çıkması gerekiyordu çünkü adet gecikmeniz de var anlamış değilim açıkçası en son ne zaman test yaptınız
Leylabngll _Nazendeem bu sabah yaptım normalde 21 22 de adet olmam gerekıyordu olmadım hıc bır belırtı de yok anlamadım test awoks ama çıkmadı ve asla normalde gecıkme yaşamazdım ne yapayım Bılmıyorum ne kadar daha bekleyeyim bilmiyorum
_Nazendeem Ftmnr10 bu ayın 21 yani öyle hissede yine de yani görünmez bence çünkü daha yeni çatlama olmuş ne ara dönlendi bilmiyorum zannetmiyorum çok yanı çünkü o zaman Ama diğer ayın 21’i ise tabii ki
Ftmnr10 _Nazendeem bende hiç bilmiyorum ki ilk defa yumurta takibim böyle oluyor lh testini de bu ay kullanmaya başladım şimdi pik gördüm ya bu çatlama mı oluyor yumurtlama mı
maviskokiz _Nazendeem hayırlı olsun canım bende gecikme bekleyeceğim böyle kötü oluyorum negatifti görünce
_Nazendeem maviskokiz kesknlıkle geçikmeyı bekle bende normalde beklerdim kasık ağrısı yok olunca yapmiştım
sima17 _Nazendeem benimde 12 Mart’ta gece çatlatma iğnesi oldu 14 ünde aşılama yapsam çıkar mı bekliyorum ben 27 sine kadar hasta olmazsam o gün yapacağım doktor 14. Gün yap demişti bide catlatmadan 14 gün sonra mi regl gelir acaba bilginiz var mı