maviskokiz Cumartesi yaptım ben negatifti kızlar sizce erken mi yapmışım.Hsg sonrası ilk ayımız ümidim çok var umarım güzel sonuçlar alırız
Cicekbahcesi12 maviskokiz bence erken yapmissiniz en az 10 gun beklemeniz gerekiyor ki oda gec döllenme olursa yine belli olmaz moralinizi bozup umudunuzu kaybetmeyin
orkidemm_ maviskokiz canım ben hiç adet olmadan gebe kalmıştım ağustos 26 da çekilmiştim o dış gebelik oldu sonra ondan 1,2 ay sonra gene gebe kaldım boş gebelik oldu işte
maviskokiz Meridaily bende olmazsa bir sonraki ay denemeyş düşünüyorum çatlatma iğnesi olduktan sonra mı ilişki olması gerekiyor öncesş mi
orkidemm_ maviskokiz amin .Bana çok yaradı doktor ufak tefek tıkanıklık vardı o yüzden 1 sene gebe kalamadın demişti
_Nazendeem maviskokiz benim 12 Mart çatlama oldu bugün testim silik çıktı sizinde varsa bi kaç güne çıkar bence
Leylabngll _Nazendeem canm benımde 12 Mart catlama normalde adet tarıhımde 22 Mart adet olmadım bı ağrım da yok catlama üzerinden 12 gün geçti sabah test yaptım negatif bu neden olmuş olabılır ya bır belırsızlık var bende yorumun nedır
maviskokiz _Nazendeem hayırlı olsun canım bende gecikme bekleyeceğim böyle kötü oluyorum negatifti görünce
sima17 _Nazendeem benimde 12 Mart’ta gece çatlatma iğnesi oldu 14 ünde aşılama yapsam çıkar mı bekliyorum ben 27 sine kadar hasta olmazsam o gün yapacağım doktor 14. Gün yap demişti bide catlatmadan 14 gün sonra mi regl gelir acaba bilginiz var mı
Ftmnr10 Bende 21 de çatlatma iğnesi vuruldum iki gündür ağrım var bu gün Lh testinde pil gördüm perşembe kontrolüm var acaba belli olur mu perşembe günü
_Nazendeem Ftmnr10 bu ayın 21 yani öyle hissede yine de yani görünmez bence çünkü daha yeni çatlama olmuş ne ara dönlendi bilmiyorum zannetmiyorum çok yanı çünkü o zaman Ama diğer ayın 21’i ise tabii ki