maviportakal_ babiesmommy evet ama günümüz şartlarında da bu ne yazık ki çok zor oluyor imkanı olan herkes düşünmeden alır zaten
miniminibebek maviportakal_ merhaba bazı devlet hastanelerinde ücret karşılığı heyet raporu veriliyor diye duymuştum bi arkadaşım gelinlerinin yaklaşık 6 ay falan heyet raporu aldığını söylemişti tabi eşi Dr🙊bende kara kara düşünüyorum nasıl yapacagım diye ğcretsize çıkma imkanım yok izinlerimi kullanmamaya çalışıyorum
maviportakal_ miniminibebek öğretmen olduğum için izin biriktirme şansım da yok yıllık izin olmadığı için biz de nasip işte biz de belli ki her yolu deneyeceğiz 😅😅
babiesmommy maviportakal_ evet haklısın canım benim bakacak kimsem yoktu mecbur aldım. bakıcıya da güvenemiyorum. bu süreçte de yeniden hamile kaldım zaten 😰
minnoshan Gebeliğiniz kesinleşince hemen bildirdiniz mi okulunuza yani hemen bilgi vermek gerekiyor mu
minnoshan Qonca652 kaçıncı haftada aldınız acaba arkadaşım da pansiyon nöbeti tutmamak için almak istiyor da
Ozzzzz Ben rapor aldığım halde nöbet tutturmaya çalıştılar. Riskliydi ve hastanede yattım günlerce buna rağmen işe dçndüğümde 26 haftalıkken tutacaksın denildi. Sadece akşamları bir şey olursa işe gelmezsin o kadar dediler ( adliye çalışanıyım )
Qonca652 Ozzzzz bu sene Aile Yılı ilan ettiler.Doğum oranları çok düşük annelere yardımcı olmları gerekiyor.
Ozzzzz Qonca652 evet aile yılı ama ben bu söylemin havada kalacağını düşünüyorum. Doğum izinleri bile artacak mı muallakta.