Ceren1996 zynpknt evt ben. Hep zeytin yağ tuketiyorum bı aydinlida olarak 🤣 tarhana neden icilmiyo yukseltir mi şekeri
Gmry Ceren1996 benim listede tarhana çorbası var ve şekerimi yükseltmiyor herkeste farklı seyrediyor bu şeker
Ceren1996 zynpknt bilmiyodum internete. Bakinca tüketilir diyo diyette bilemedik simdi. Peki sizin açlık şekerinizn düştüğü oldu mu hiç. Ben bu sabah ölctum 65 çıktı. Neden. Böyle düştü anlamadım
zynpknt Ceren1996 ay biraz düşse fena olmıycak 65 normal ama sanırım ya 😂 normalden erken saatte kalktıysanız yada gece bişeyler atıştırdıysanız olabilir çünkü sanırım uzun süre aç kalınca olduğundan geç kalkınca vs de açlık şekeri yükseliyormuş☺️ yükseltmiyorsa için tabi ama dengeli tüketmekte fayda var 🌸
Manolya89 bende de gebelik şekeri çıktı maalesef ve sebzeleri çok seven ben hepsinden midem bulandı tek yediğim bezelye ve taze fasülye salata bile yiyemiyorum çok kötü hepsi 🥹 bu aralar daha çok kırmızı et tüketiyorum tavuktan da tiksindim
Ceren1996 Manolya89 benim 75. Glikozdan sonra. Son veridgim kan 2. Saat yüksek çıktı biraz 168. Referrans değeri 153 olması lazımmis ondan diyet yapıyorum. Bu ssfer sabah açlık 65 çıktı. Tokluk 1. Saat 108 2. Saat 87 çıktı
Ceren1996 zynpknt 8.30da ölctum erken değil aslında. Gecde kalkmadm. Akşam bseylerde atistirmadim. 70 üstu olmasinlazm diye biliyorum ben. Sabah sağlık ocağına gidicem. Açlık ölcturcem. Birde benim ölctugum cihazıda goturcem yanlış mı ölcuyor acaba bakalım