Busce1 Ulku_gmc4 Bende korkuyorum yoruldum negatif görmekten artık🥲Rabbim tez zamanda bizleri de sevindirsin inşallah
Ulku_gmc4 Benim bat 1 nisan ama kasık ağrım varla yok arası psikojikmen çöktüm sanki vücut belirti aradığı için ağrı hissediyor gibiyim
Busce1 Kelin ilacı yok ama seni teselli edeyim😂Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur rabbim hakkımızda hayırlısı.Güzel haberi alırsanız bana da yazın merak ederim 🤭
Ulku_gmc4 Busce1 amin inşallah teşekkür ederim güzel niyetiniz için rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 tabiki haber ederim bende güzel haber sizden bekliyorum 🤗
Busce1 Gigi1212 Saliya07 yesildeniz_ Alyadnz33 DuruDefne_mommy kızlar ben şimdi test yaptım ve o da silik çizgi çıktı tek sorunumuz testin markası artımed ve herkes yalancı pozitif çıkarmasından şikayetçi ve nedense içimde hiç olumlu bir umut yok 🥲
Saliya07 Busce1 merhabalar bende birgebeningünlüğü testleri ile öğrendim gebeliğimi ben güveniyorum piyasadaki en sahici sonucu veren testler bence içinizi ferah tutun her şey nasip çok silik bir çizgi bile olsa ihtimal var unutmayın
DuruDefne_mommy Busce1 stres yapma canım internetten alabilirsen awox al bende hiç yalancı çıkarmadı kuruma çizgisi bile yoktu ama dün ilk defa çıktı kan verdim sonuçları bekliyorum yani güvenilir bir test kesinlikle öneririm
Meridaily Busce1 evet bugün yaptım kaset test nova diye bir marka negatif😔 yarın awox yapacagım olmadı kan veririm sonrasında
DuruDefne_mommy Busce1 canım umudun kırılmasın ama artimed gercekten sıkıntılı bir marka ya başka testle yapmayı dene ya da günün gelince kan ver kafan rahatlasın ama inşallah bebeğin seninledir 🥰
yesildeniz_ Busce1 herkes artımedin yalancı pozitif çıkardığını söylüyor. Ben hamile değildim ve yaptığım teste saatlerce baktım kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. İnşallah gerçek pozitiftir sizinki de
Meridaily Busce1 inşallah canım ya ovülasyon yaptım ben de pik çıktı🤔 ay bana güzel haberler ver sen de 🥹🤲🏻❤️