_Nazendeem Minervabunny çatlamadan sonra kacıncı günün burda peki baya netleşmiş bende yarın yine yaparım artık
Minervabunny _Nazendeem bu da en son hali canım, çatlamanın 10. Günü kaset test yaptım onda da çıktı laboquick bat 28 ama önemli olan çatlamadan kaç gün geçtiği biliyorsun, zaten genelde yumurtlamadan 14–17 gün sonra regl olunur🌸
_Nazendeem Minervabunny Esraa00 BengiK Mariam1 Happy_days mucizemom8 Femay Ranni sednc0 kızlar bugün yaptığım daha belirhinleştı bakın adete 7 gün var
Esraa00 _Nazendeem aa o zaman azcık dayan bir ağızlı gider verirsin kurtulursun bebişin kesesi bile hazır bekler inşallah
_Nazendeem Esraa00 aynen canım ya ben de onu bekliyorum biraz vakit geçsin şimdi verirsem de bu seferde onun stresi beni olucak o yüzden beklemek istiyorum inşallah güzel bir şekilde ilerler ya
Feyzaa_Nurr _Nazendeem bence var gibi bende aynı bu şekildeyken öğrenmiştim 4 aylık olduk bile 🐣İnşallah mucizen seninledir canım
Mariam1 _Nazendeem vala ben emin oldum senin hamile oldguni çünkü gittikçe net çıkıyor olmasa zaten çıkmazdı hani dyior test pozitif görüp hamile değilim diye bence çok silik gibi görüp umutlaniyoolar benim gibi işte sonra negatif ama senin dürüm farklı ben şimdi akadar bin tane test yaptım ve sadece 2 kere pozitif verdi 2 oğlum var işte bitane da istiyordum nasip değilmiş simdi
_Nazendeem Happy_days yaaa çok teşekkür ederim kuzumm darısı senin başına inşallah güzel haberlerını bekliyorum unutma mutlakaaa 😍😍
_Nazendeem Happy_days kuzum gitmek sıkıntı degıl alında değer düşük çıksa bu sefer daha stres yaparım adetıme 6 gün var günüm geçsın öyle yapım diyorum
_Nazendeem Mariam1 keskinlikle bende bu konuda size katılıyorum geçtıkce koyulaşma oluyor çünkü olmasa çıkmaz yükselmez ve hem bi kaç dk içinde kendini belı edıyor inşallah dedıgın gibi de hamileyımdır değer de güzel yükselir 🥹dua edın olur mu 🥹
Minervabunny _Nazendeem ay bir şey diyeyim mi burada net belli, ben o ince olandan şüpheliydim ama burda bildiğin net ben burdayım diyor🥹💞 Hadi inşallah bakalım ya💞