gizemmccc Ya gerçekten kusura bakmayın bu postu birden çok açıyorum ama çok çaresizim ben anne değilim 22 yaşındayım bekarım hatta öğrenciyim sırf bu durumu yaşamış insanlar vardır diye geldim bu siteye üye oldum çaresizliğimi siz düşünün ben 3 doktora gittim benim kabızlıktan oldu 2 aydır geçirmeye çalışıyorum hiç iyi değilim artık ve et parçası oldu dışarda nöbetçi meme mi oluyor bu o olunca kronikleşiyor geçmez diyorlar ama o bende bayadır vardı kabız olsam da eskiden 1 güne geçiyordu acısı falan şuan 2 aydır geçmiyor ben intiharı bile düşündüm Allahım affetsin içten yanma ağrj acı hissiyle her sbaah uyanıyorum sabahın 8 inde yazarken ağlıyorum şuan eski neşemi özledim aklım hep popomda geçmicek sanıyorum ve doktorlara gitmekten çok yoruldum lütfen bu durumu atlatmış ve geçiren benim gibi olan varsa yazabilir mi kötü olumsuz yorumlar gördükçe ağlıyorum hep ameliyat falan da görmek istemiyorum ben umut istiyorum artık lütfen dua edin bana belki çok abartıyorsun diceksiniz ama yaşayan bilir
fahriye4141 gizemmccc 1 senedir cekıyorum inan şuan gecenin 4ü ağrıdan yatamıyorum psikolojik olarak çöktüm 2 tane evladım var artk cok yoruldum geçmiyor doktora gitmekten yoruldum çok agrım oluyor ya napcam bilmiyorum
kdcirem gizemmccc benim kanamalı olurdu kabızlıktan yırtıldı hep. Kabızlığı geçirdim en önemlisi bu. Sıvı tüket strese girdikçe kabız olursun. Ben lise birinci sınıftan beri belki daha fazla zamandır hep kabızlık yaşadım. Bu sene evladım sayesinde rahatça tuvalete gittiğimi biliyorum sadece. Bugün tuvalete gidecek miyim ya da kaç kere çıkacağım veya bugün çıkmadığının kaçıncı günü gibi hesaplamalar yapmamaya çalış ve ikinip zorlama. O senin içinde kalamaz ama her gün ıkınıp kendini zorlarsan yaran asla iyileşmez ve her eğilişin bile acı olur.
betulmommy gizemmccc endoskopi,kolonoskopi yaptırmalısın. Kronik kabızlık cok zor anlarım seni. Lifli gıdalar tüket, kuru kayısı vs biliyorsundur zaten. Kesinlikle doktorla ilerlemesin, Allah şifa versin canım
fahriye4141 Kvsr46kvsr yok kullanmadım doktor kaç çeşit krem yazdı geçmedi kroniklesmıs orası ameliyat şart dedi bu ayın sonunda gün vercek artık ağlamak istemiyorum artık psikolojik olarak yoruldum aşırı yanıyor ve sızlıyor orası
melekaykan kdcirem bende bu konuyla alakalı stres var hamileyim doğumdan sonra kabızlıktan korkuyorum. Çünkü doğum sonrası yanımda annem ve kayınvalidem kalıcak onların yanında tuvalete gitmek beni geriyor. Bu durumu zihnimde aşamıyorum😔
kdcirem melekaykan başka biri var diye strese girme onlar gitmiyor mu tuvalete. Birde klozet veya alaturka çok fark ediyor. Klozete girip çok oturuyorsan alaturka kullan az otur ne kadar çok oturursan o kadar sıkıntı oluyor. Kabızlığın sonu zorlama ve çok tuvalette kalma olunca hep basur oluyor sonuç. Bende hamileyim şuan hatta haftam doldu geçti bende basurumun ikinmadan dolayı artmasından korkuyorum. İnşallah düzene gireriz.
kdcirem gizemmccc çözemedim ki hamileydim düne kadar ve oğlum sayesinde rahattım şuan doğumdan dolayı basurum büyüdü hatta ama ben bitki çayı ve sıvı çok tüketerek geçirebiliyordum. Her gün yeşil yapraklı sebzeler tüket. Salata ye bol yeşillikli. Bırakma ama baya bı süre yapmayı. Eğer bı süre yapıp çözüm bulamıyorsan muhtemelen florasını bozdun sen.
emraelf gizemmccc merhaba, öncelikle geçmiş olsun, sarı kantaron yağı denediniz mi ? Doğumdan sonra olmuştu bende faydasını gördüm düzenli kullanımda.
Kvsr46kvsr gizemmccc dıştada gözüküyordu içe doğruda vardı sanki. Doktora gitmemiştm ben, eczacı arkadaş vardı ona anlattım sprey vermişti . Bence bi deneyin doktora danışıp çok iyi geliyor o
bbusra00 şu çatlak çilesini en iyi ben bilirim diyebilirim ne günler geçirdim ama hep en sonunda o atakların geçeceğine inandım gerçekten geçiyor bir süre sonra kendinizi buna inandırın yakıcı sıcak olmayan ılık suya oturun kabız olmamaya çalışın çatlak iyilişmese de ağrısı sızısı geçiyor bir süre sonra moralinizi bozmayın