aycinelizsmom Nurellaaaaaaa1212 canım benim neden çıldırdın sjsjdjks ben kızla ilgilenmekten buraya bakamadım
Leylasiva21 Nurellaaaaaaa1212 3 yaşında kızım 28 haftalık hamilelik kaynanamın bitmeyen dırdırı eşimin annem günah ne olmuş sanki demesi benim bitmeyen mide bulantısı
keyfimin-kahyasi-misin Nurellaaaaaaa1212 Bı haataneye gittim djdjd bı umut 🤣🤣Çok rahatsız değildim ama Hafta içi gidemem diye sndjd Yine dogurmadanbgeldim yattım 🤣🤣
Nursah- Nurellaaaaaaa1212 beni etiketlelmissin ajdjdjd benı eskı hesabı bılıyon bu hesabı bılmıyon tabı onuda etıketlememıasın sdhdj
Selim_Alparslan Nurellaaaaaaa1212 oglumu uyuttum ve ağrıdan kıvranıyorum kuzum kasiklarimda cok ağrım var vajinam ve gotüm yerinden çıkacak gibi 🥶
Nurellaaaaaaa1212 Leylasiva21 bende kaostan cıktım geldim askım. Teşekkürler almiiiim 😂 gel sohbet kafa dağıtmaca işte boşver bende var 3 yaş ergeni
Leylasiva21 Nurellaaaaaaa1212 evet ya bu ara çok ağlıyor sürekli kucak istiyor bide kız çocuğu ama asla kız çocuğu gibi değil erkek hareketleri 😅