Happy_days Yarın 5. Gün ve son Letu,yumurtlama akıntısı gbi değil daha sıvı ıslak şeklinde acaba yavaştan yumurta büyüdüğü için mi oluyor bu akıntı ? Her ihtimale karşı yine Ovulasyon testi yaptım pik çıkmadı . Letu kullanan başına böyle bir şey gelen var mı ?
mucizemom8 Happy_days bende kullandım ama böyle bişey yaşamadım herkesin vücut farklı tepki verir belki yumurtlamadan dolayı olmuştur sizin ben de beş gün kullandım adetin 13 günü gittiğim de yumurtlama olmuştu
_Nazendeem Happy_days evet benimde öyle olmuştu sıvı sulu akıntı ve yumurta benim fazla büyümüştu inşallah sizin istelinen boyuta olur yumurtlama akıntısı o
Meridaily Happy_days evet olabilir yavaş yavaş başlıyor akıntılar ama çatlatma iğnesi vurulunca yoğun yumurta akı kıvamında oluyor akıntı. Benim yumurta 19 mm iken yaptım ovülasyon pik değildi, 21, 22 mm civaeı pik gösteriyor olabilir diye düşündüm.
mucizemom8 Happy_days daha olmamış demek ki yumurtlama canım doktor sana gün verdi mi ben evde yapmamıştım ovulasyon testi doktor kontrolünde oldu hesapladı gel dediği gib gittin yumurtlama olmuştu şükür ve çatlatma iğnesi vurundum o gunn de
Happy_days mucizemom8 Ben kendim kullanmaya başladım doktor vermedi canım. Kontrole de gitmicem çatlatma iğnesi de yapmıcam
mucizemom8 Happy_days ben doktor kontrolünde sanmıştım canım ovusalyonla takip et bence görürsün bir kaç güne yumurtlama çatlama hayırlısı olsun hakkın da 🙏
Happy_days _Nazendeem pik görmem lazımdı ama tam yumurtlama olsaydı bakalım 14,15. Güne kadar takipte olcam
Happy_days _Nazendeem Fazla büyümüştü derken kaçtı ? Birde karın ağrısı olmuş muydu kasık değil karın
Happy_days Meridaily çatlatma iğnesi vurulmucam maalesef inşallah güzelce pik görürüm ve çatlar kendiliğinden
Happy_days _Nazendeem Hep farklı şehirlerde olcam doktora gidemicem o yüzden yumurta boyunu ölçtüremicem ki
_Nazendeem Happy_days bi kere ovulasyon da pik görürsen öyle doktora git o der zaten istelinen büyütta olursa kendiside iğne yap der