Zhra42 Ecemom_ Yok sormadım açıkçası burda ki gecelerin çoğunluğunu içtiğini ve faydasını gördüğünü yazmış bende o yüzden aldım
yadeee Kızlar bende perşembe 37 olacağım perşembe günü hurmaya başlayacağım ahudud yaprağını almadım doktora soracağım bir. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama yürürken çok ağrı baskı hissediyorum bebeğimin kilosu çok öndeydi en son ondan sanırım
Busetacir Tugba0203 ben de an itibariyle 36+4üm, bugün 2330 gr çıktı benim kız da düşük kilolu ama riskli falan demedi. Sağlıkla gelirler inşallah içimizi ferah tutalım
Melikeex sedaaks 37+1 olduk 3 Nisan’da zorunlu sezeryan olucam o tarihe kadar inşallah gelmez diye dua ediyorum hareket etmem yasak 15 dk dan fazla ayakta durmam yasak anı bişey olursa hem hastane uzak hemde hocalarin gelmesi sıkıntı olur diye düşünüyorum
Edanurylm Tugba0203 evet bana da aynısını dedi normalde ilerdeydi bı anda öyle oldu bende çok korkuyorum ama riskli gebelik demedi normal doğum dedi ama takip etmemiz lazım eğer o ölçüde kalıyorsa sıkıntı dedi
Edanurylm Tugba0203 hep iyi düşünün benim 13 gün geri oluyor dediğine göre ama iki hafta önce gitmiştim sıkıntı yoktu bı bebek ilerideyken geri gidebilir mi çok saçma değil mi ben 34+6 da gittim 35+1 hesapladı 36+6 da gittim 34+5 hesapladı
Hmdylvc Edanurylm doktor genelde haftada 1 e düşürmüştür kontrolü. Dilerseniz bayramdan sonra tam denk gelir. Devlette mi takiplisimiz özelde mi
Edanurylm Hmdylvc devlet takipliyim bayramdan sonra tam denk geliyor evet öyle yapayım o zaman giderim inşallah bu arada ben bir defa normal doğum yaptım 3 yıl sonra düşük yaptım doktor kürtaj sırasında çok dar hiç normal doğum yapmadın dedi yaptım dedim ama çok dar dedi sıkıntı olur mu çatı muayenesi de yapmadı doktor
rmysanur0919 sedaaks mide yanması için gaviscon kullanıyorum ben o iyi geliyor valla 32.haftadan beri günlük 10 tane hurma yiyorum kaç tane anans tükettim hiç saymadım ama rahat 15 tane falan vardır ahududu yaprağı çayı da içiyorum ne gelen var ne giden 38.haftadayız sadece sancılarım çıkıyor NST de
Ekincek Edanurylm yok sıkıntı olacak bişey yokmuş bebekle alakalı dedi ben az yiyorum benden mi kaynaklı dedim ama sanmıyorum yapısı öyledir dedi
Edanurylm Ekincek ya ebe bana sen az yediğin için öyle dedi doktor da aynısı söyledi bol bol protein ağırlıklı beslen dedi dinlen öyle bende de sıkıntı olmazmış ama eğer almama gibi bir durum olursa sıkıntı dedi
Ekincek Edanurylm kontrole gidene kadar yumurtanızı muz kaşar peyniri ceviz bebeğe kilo yapacak şeyleri yiyip yedikten sonra sol tarafınıza bir süre yatın bebek soldan beslenirmiş en azından sizden kanyaklı mı değil mi aradaki farkı anlarsınız bu güzel Kadir gecesinde inşallah bebeğiniz sağlıklı şekilde kilosunu normal almış olur🌸
Edanurylm Ekincek amin Allah razı olsun inşallah Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Edanurylm Ekincek kızlar biz 37+3 olduk en son pazartesi günü kontrole gittim araya bayram tatili girdiği için iki hafta gitmeyecem 39 haftaya kadar ne yapacağımı bilmiyorum çok mu giriyor araya
Ekincek Edanurylm bende şu an 37+5 im yarın randevum var normalde artık haftada bir gidilmesi gerekiyor özelde değilse doktorunuz danışsaydınız keşke ya da yarın gidip sorma imkanınız varsa sorup tatil boyu kafanız rahat olsun en azından
Edanurylm Ekincek ayy gittim herşey çok şükür yolunda ve her an doğum olabilirmiş hafif sancılar çıktı ve mide bulantısı olduğunu söyledim doktor her an olabilir dedi 🌸
Ekincek Edanurylm çok sevindim sizin adınıza darısı benim de başıma inşallah benim kız hiç kilo almamış neredeyse ben üzülerek ayrıldım bugün inşallah pazartesi gittiğimde bende güzel haberler alırım