Meryem67 Mhnds2357 canım bana da o iğneden demişti tüp bebek yapan doktorum ama buradaki doktorum o iğneyi önermiyoruz dedi progesten 50 mg iğne verdi ondan oluyorum haftada bir kez iki tane yani 100 mg yapıyo benimde vardı kanamam sende progestan yazdır aile hekimine oda aynı iğme hatta progestan daha iyi öbürüne göre
Mhnds2357 Meryem67 progestan düşük dozlu oluyormuş son çare bulamazsan onu yazarız dedi doktorum ama ben kendimi biliyorum Allah korusun kötü bişey olursa iğneyi bulamadım diye kendimi yerim 😫
Askkokuluyavrum Mhnds2357 canim elimde yok ama eczaneden temin edebilirim eger bitmediyse son 10 tane kalmıştı demişti firmanın depo ile anlaşması bitmiş sanırım Mart’tan sonra gelecek demişlerdi
Mhnds2357 Den tamamdır çok teşekkür ederim bulamasanız bile uğraşmış olmanız çok kıymetli benim için 🙂
Den Mhnds2357 canim bu civardaki butun eczanelere sordumm malesef yok bi yerde sali gunu gelebilir dedi tekrardan sorucam mutlaka 🙏🏻
Meryem67 Mhnds2357 tmm canım ama bulamayınca napacaksın mecbur hiç olmamaktansa progestan olursun mg yüksek olacaksın artık
Mhnds2357 Den çok sağolun bana da haftaya rahatça bulursun dediler, şimdi ücra köşede kalmış bi eczanede buldum 4 tane aldım hemen hepinize çook teşekkür ederim Rabbim hepinizin kalbindeki isteğini hayırlı bi şekilde versin ☺️☺️
Xmom Ben de Ispartadayim buradaki eczacimizdan alıyoruz. Doktorum daha sonra bulunmuyor eve depolayın demişti biz de almıştık baya bana tam yetecek. Fazla olsaydı sana gonderirdim🙁
Damlas Mhnds2357 canım geçmiş olsun iğneyi bulabildin mi, hala o eczanede varsa adını yazabilir misin bana da çok lazım 😞
biranneadayii Calyipso ay bende malteppdymm reyhan hanm nasl acaba delta hsptal doktrları iyi mi canm
Calyipso biranneadayii ben suanda deltada yatiyorum 😂 hakan beyin hastasiyim. Cok guler yuzluler hemsireler ve doktorum. Reyhan hanimda cok iyimis onda da arkadasim dogum yapti 3 gun once. Hem reyhan hanim hemde hakan beyi tavsiye ederim canim
Zhlcnr Mhnds2357 malesef bu ıgneyı subat sonuna kadar pıyasaya sürmeyeceklermıs canım bende konyadayım ankaradan buldurup yolattırdım bende her hafta vuruluyorum