Mhnds2357 Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim düşük riskim olduğu için 3 günde 1 proluton depot iğne vuruluyorum ama son zamanlarda bulamaz oldum. Nereye gitsem piyasada yok diyor. Siz nerelerden temin ediyorsunuz? İstanbul avrupa yakasında oturuyorum ama karşıya da gidebilirim yeterki bulayım 😑
Caglaoraldogan Mhnds2357 canim bende 5 adet vardi fazla çöpe attim keske haberim erken olsaydi sana verirdim ama bayrampaşa devlet hastanesinin karsısında bi eczane var orda var .
Mhnds2357 Caglaoraldogan yaa resmen bir nimeti çöpe atmışsınız çok üzüldüm😫 Hemen oradaki tüm eczaneleri arıyorum çok teşekkürler ☺️
Mhnds2357 Caglaoraldogan bayrampaşa devlet hastanesinin oralardaki tüm eczaneleri aradım hiçbirinde yokmuş demekki bitti ellerindekiler de 😫 yine de çok sağolun.
Mhnds2357 Gulem yaa çok sevinirim bakabilirseniz şimdiye kadar 30a yakın eczane aradık yok yok yok çıldırıcim😫
Mhnds2357 Caglaoraldogan yok dedi hepsi tek tek haritalardan bakarak aradım malesef .. siz eczanenin ismini hatırlamazsınız tabi değil mi?
Mhnds2357 Den yani sizi yormak istemem yakınlarınızda varsa eczaneler en azından kargoyla hemencik gelir diye düşünüyorum yapar mısınız öyle bir iyilik 😱
Yesim_Ercan Mhnds2357 bende kucukcekmecde oturuyorum benimde vardi o igneden burda var aliyodum ben kucukcekmedece var
Mhnds2357 Yesim_Ercan küçükçekmecede hangi eczanede buldunuz çok geniş bi yer ne taraflara bakayım sizce?
biranneadayii Calyipso ay bende malteppdymm reyhan hanm nasl acaba delta hsptal doktrları iyi mi canm
Den Mhnds2357 tabikide yaparim benim oturdugum bolgede cok eczane var bakioorum hemen bulursam yazicam
Askkokuluyavrum Mhnds2357 canim elimde yok ama eczaneden temin edebilirim eger bitmediyse son 10 tane kalmıştı demişti firmanın depo ile anlaşması bitmiş sanırım Mart’tan sonra gelecek demişlerdi
Mhnds2357 Den tamamdır çok teşekkür ederim bulamasanız bile uğraşmış olmanız çok kıymetli benim için 🙂