Oyku3005 Zeynep010 algomed hastanesi özgür kayaselçuk 😊 2 doğumumuda orda yaptım çokta memnun kaldım😊
Synonyms Zeynep010 Erdal Candan ı mutlaka tavsiye ederim. Ozel kliniği var ama özel hastanelerden uygun muayene fiyatı ilk doğumunda ona gitmiştim şimdi hamileyim yine Erdal bey ile devam ediyorum
Synonyms Zeynep010 cok sevindim sağlıklı uzun ömür dilerim. Gerçekten çok bilgilendirici ve rahatlatici bir doktor.
Zeynepnur10 Ciceklerrrr bende bu hafta detaylı için gidicem de Mete sucuya doğum ücreti ne ya da doğum için tercih edilmeli mi Mete hoca
Zeynep010 Synonyms evet bende tanışmıştım yengemle gitmiştim ama medline hastanesinde sevgi hanımı çok duydum banada yakın giden var mı acaba hastası olan ?
Ciceklerrrr Zeynep010 bkz muayne oluyoruz bin altmış tl ödüyoruz sanırım detaylıda aynı ücret devletin özel muayenesi olduğu için uygun doktor çok iyi
Ciceklerrrr Zeynepnur10 ben gebeligim başından beri mete hocaya gidiyorum ben doğumda mete hocada yapacağım Allah nasip ederse gerçekten çok ilgili naif bir doktor görünce anlarsınız zaten asla terlemiyor insani