Tiredmother tazeanneck yoğurdu tek yiyemediğimden arada ayran yapıp içiyorum, ama bu saydıkların hele 2 tane yumurta yesem gün boyu tok kalırım😂
tazeanneck Tiredmother yoğurdu bende tek yiyemiyorum ama ekmekle daha iyi gidiyor bazen oda biraz zorluyor ama tek kadar değil 😂 bende aksine hiç doymuyorum canım ya saat başı açım 😂😂😂😂
Betttt Kızlar bende herşeye aşırı dıkkat ediyorum ya yumurta ağzıma sürmezdim her sabah yiyorum süt içmezdim sürekli içiyorum meyve yiyorum sigarayı bile bıraktım. bu kadar sağlıklı beslenirken aradığım tek şey Kola oluyor😂 etrafımdakiler bu kadar sakınma canın cektiyse bi bardak iç diyorlar ama ben yinede yapamıyorum benim gibi olan var mı ya😂 veya canım çektiği için bir bardak içsem birşey olurmu
Papatyapapatya Betttt canım sana iç veya içme diyemem ama bizim gelin 9ay içti ...ve çocuk aşırı gazlı oldu...uyuyamıyordu o kadar hep ağlardı...
Papatyapapatya Betttt bende aynı canım şimdi şindi yumurta süt yoğurt peynirin tadını biliyorum...ama bebeğim için yaparım dedim...bi kaç hafta zorlandım...ama şimdi di düzene girdi...sağlıklı beslenme bence çok önemli...❤
Tiredmother Betttt doktor olmaz sık içmediğin sürece demişti benim canm istemiyo o kadar istese içerdim sanırım 😂
YagmurDaskn Tiredmother Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum abur cuburu kestim arada yiyorum sadece. Ama 2 de kahvaltı yapıyorum gece 2 de yatıyorum yatmadan yiyorum öyle uyuyorum. Onun dışında gün içinde sadece su içiyorum pek sağlıklı beslenemiyorum herşeyden midem bulanıyor zaten 😏😏
kizbebekannesii Tiredmother ama canım haklısın da burda sana ne önerebiliriz ki söyliceklermiz sonuçta senin de bildiğin şeyler geriye bunları uygulamak kalıyor. Ee onu da yapamıyorum diyorsun 🙄 o zaman nasıl yardımcı olabilirz sana ve diğer sağlıksız beslenen arkadaşlara 🙄
Tiredmother kizbebekannesii bi arkadaşta benim gibiymiş balık yağı önerdi mesela danışıcam doktora :)
Nursen21 Tiredmother ay seni döverim Kız keşke benim annem yanımda olup bana yemek yapsaydı ya ben seve seve yerdim İnan 😋
Merveee1 Tiredmother aynen canım ama yemene dikkat et beyin gelişimi için fındık fıstık peynir süt yoğurt da dişler için önemliymiş
Dancel1020 Tiredmother offff ne şans keşke ben de olsa keşke sende o nimetlerden faydalanabilsen ama olmuyorsa olmuyor sen de badem,yerli muz,şirden mayalı peynir,organik yumurta tüketmeye çalış
Papatyapapatya Tiredmother beni gören sen nasıl doğurursun diyor...45kilo olmuşum her zaman...çok kötü yemek yeyen birisiuim...çok seçiciyim...ben yoğurt yumurta peynirin tadını sütün tadını şimdi biliuorum...normal hauatımda asla yenezdim....bebeğim için büyük düzen biraz zor oldu ama oldu...hayatımda kilo alamayan ben 6buçuk kilo almişim...13+1❤
Mucize7979 Tiredmother sağlıksız beslenme deyince bi de aburcubur deyince öyle anladım😬 yetersiz beslenme diyelim o zaman. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin. Ben de zorla yemek yiyorum henüz kilo almadım ama bebeklerim normal kilolarındalar çok şükür 🤗
Yasemindemirtas Tiredmother bisey olmadı. Kızım 3.300 gram dogdu. Ama ben her gün süt içiyodum. Neskuikle karıstırıp arada da yumurta yiyodum.
useyma Tiredmother canını sıkma bak ben her sabah süt içiyorum yukurta yiyorum akşamları kase yoğurt yiyorum abur cubur yemiyorum..sabah öğle akşam sebze et allah ne verirse yapıyorum yiyorum..ara öğünlerde ceviz badem meyve tüketiyorum bolll su içiyorum..sonuç:18 kilo aldım..ellerim ayaklarım ödem oldu ve uyuşukluk hissim var nedenmiş biliyormusun kalsiyum proteinim ve magnezyumum eksikmiş 😱yaniiii bebek besleniyor bir şekilde ama sana yetmez allah korusun sende annesin bebek ve kendin için azda olsa yemeğe çalış arkadaşım🙏🏼🙏🏼
Zeynoveannesi Tiredmother bende sağlıksız besleniyorum normal kahvaltımı ara öğğnlerimi yemeğimi meyvemi yiyorum ama akşam 3-4bardak çay yNında aburcuburdan vazgeçemedim 🤭çayıda demli içiyom asla açık içemem tiryakiyim 😒 sigarayı bıraktım ama aburcubur ve çay bırakılmıyor ya ne biliyim 😂
kizbebekannesii Tiredmother balık yağı iştahınızı açabilir belki bilemiyorum. Ben iştahınızın zaten olduğunu ama sağlıksız şeyler yediğinizi anlamıştım diğer türlüyse iştah için öneride bulunabilirler evet ☺️