Elifeminask 13 haftalığız şuan ben naneli sakızla bastırdım baya ağzımda sakız varken su içebiliyorum kana kana olmasa da o nane tadı kusmamı bastırıyor
çok zordayım bilgisi olan var mı ? Mide bulantısı
Elifeminask zencefil kaynatıp içmeyi öneriyorlar ama benim hiç bişel fayda etmemişti 5 ay boyunca şiddetlenerek devam etmişti gaviscon kullanmıştım birde refcon
Elifeminask off aynı sorun bende de var her öğün gidiyor su içsem gidiyor yemek yiyip su içmeye korkar oldum. Kusarken artık öğür öğür kan kusuyorum 😢 o zaman bütün günüm mahvoluyor. Sabahtan sabaha kadar midemin cayır cayır yanması da cabası 😢5.ayda başladı 40 gün var doğuma ama hiç geçmiyor gecem gündüzüm bombok. Çocuk doğunca uyuyamayacaksın şimdiden yat dinlen diyenlerin ağzının ortasına çakasım geliyor kusmalardan yanmalardan uyulmuyor oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Doktorum prizin diye bir ilaç verdi o Biraz iyi geldi ama eh işte sade soda bastırıyor midemi sadece o da aşırı ödem yaptı kusmamak yanmamak için habire içiyorum
Elifeminask çok iyi anlıyorum sizi çok zor bir durum Allâh yardımcınız olsun inşallah🤲
Sumisali_ amin hepimizin canm
Mucizeebeybi besinci ayda baslamsı ne degsk demi
Elifeminask canım bende seninle aynı durumdayım yediklerimi yazayım sana belki yardımcı olur meyve, patates haşlamasın tuzlayıp yerdim meyvesuyu içerdim su niyetine tuzlu ayran denıyorum ondan sonra sebze yemekleri yıyorum asla et yemekleri yiyemem ondan sonra baharatlardan ve kızartmalardan uzak dururum mideyi mahveder di bu şekilde idare ediyorum 5. Aya akadar sonra düzeliyo 🤷🏻♀️geçmiş olsun bizlere 🥹
Elifeminask evet ne güzel rahat bir hamilelik geçireceğim dedim 😢5.ay sorunlar başladı inşallah bitsin bir an önce yada doğurayım artık ya diye ağlıyorum
zencefil çayınızı için ve ayaklarınızı yukarı doğru kaldırarak belirli bir süre karanlık odada uzanın kime söylediysem tekte kesti👍🏼
Selenyildiz tamam canm
Zeynep_Ali hecms olsn canm ben sebze ve ya et hc yemek yiyemiym hemen geri cıkıyor
Selenyildiz bu cay hazr mı canım yoksa zencefli kaynatm mi
Elifeminask hazır alsan daha iyi olur aktarlarda satılıyor