Doğum yapalı 3 gün oldu sezeryan ile doğum yaptım. Sütüm gelmiyor hiç gelmiyor değil ama doyuracak kadar yok yani damla şeklinde beyaz değil ayrıca. Göğsümü bebeğim tutamıyor uç kullanıyorum canımda çok acıyor. Çok stres yapıyorum bu da etki ediyordur eminim. Şunu yap sütün gelir dediğiniz neler var?
Sütümün gelmesini nasıl sağlayabilirim ?
Bol su iç canım bir de süt sağma makinesi denedin mi ?
user876544926 bebek emdikçe geliri çoğalır sagım yapın sürekli çıkan sütü de bebeğinizi emzirirken göğüs ucuna damlatın hem bebeğiniz doyar hemde emdikçede çoğalır diğer türlü ince simit pilavı sogan filan bildiğim süt artırıcı
user876544926 bestlak damlayı öneriyor bir de herkes bende bebeğim de hummana kullanmıştım emzirme cayı dene istersen
Birbenbirbebek evet denedim ama gelmiyor
Hayelllerhayatttlar bebeğim tutmuyor da gelmediği için çok zorluyorum ama plmuyor teşekkür ederim
Birbenbirbebek araştırıp deneyeyim bir teşekkür ederim
user876544926 öncelikle stres yapıp sürekli sütüm gelecek mi diye düşünmeyin gelmez. Bol sıvı tüketin su şişesini elinizden dusurmeyin öyle söyleyeyim. Su tuketimi çok önemli. Bebek uyudukca siz de uyumaya çalışın uyku da çok etkiliyor. Hatta uyumadna önce dut çayı yada hoşaf için. Dut,incir,sıcak çayla birlikte petibor bisküvi çok güzel süt yapıyor. Bir de anne cayları var onu da deneyebilirsiniz ısırgan otlu olanlar çok iyi. Bu yontemlerle de gelmezse süt arttırıcı damlalar var kullanabilirsiniz
user876544926 sağım deneyin bebeğe tutturmaya çakılın tıtugu an sağdığınız sütü damlatın eminim faydasını göreceksiniz
user876544926 sütünün beyaz değil şuan sarı olması gerekiyor zaten. Bebeğine enn faydalı süt şuanki sütün yani sarı ve yağlı. Sağma makinesi varsa düzenli sağ. Bebeğini doymadığını bilse de emzirmeye zorla. Onun dudakları getirecek sütünü
user876544926 bestlak damla ve aktardan küp şeker şeklinde milk tea almıştım inanılmaz etki etti. Emzirmektan korkma süt olmasada memede kalsın ama silikonsuz dene ki bebeğin ağzındaki salyalar annenin meme ucundan beynine süt üretmesi için uyarı yaparmış
user876544926 en etkili yöntem sağmak. Stres yaparsan da gelmez. Gözünü kapat bebeğin emerken sütün bebeğe doğru aktığını hayal et. Bebeğinle sık sık temas et. Ucunun olması önemli değil kahverengi bölgenin tamamının bebeğin ağzında olmasına dikkat et. İki memeyi de emzirdikten sonra bebeğe 30 cc mama ver içerse tekrar var. Ama 30cc nin bile yarısını içir gazını çıkar tekrar içir tekrar gazını çıkar. Bi meme den diğerine geçerken de gazını çıkar. Zaten sağınca sütün gelecek yetecek mamaya gerek kalmayacak. Sütüm yeterli bebeğim doyuyor fışkırıyor diye kendi kendine telkin et gerçekten geldiğine inan bi kaç güne hatta üç gün olmuş bugün gelir . Tecrübelerim bunlar 🌸
Bi de gelmiyor gelmiyor diyip durma
user876544926 hurma, kuru incir, kuru dut bunları kaynatın petibor bisküvi ile tüketin bende sezeryan ile doğum yaomistjm sütüm yoktu bundan kaynatmislardi düzenli ictigimde gogsumden akıyordu süt öyle iyi gelmisti. Bunun yanında bol su zor da olsa elle sağım ve bebeğinizi uzun süre memede tutmak ise yarayabilir❤️
user876544926 bulgur pilavı , maydanoz , kuru dut ve incir , bol su , kuymak (un helvası ) , acısız ince bulgurla köfte ben ilk gebeligimde bunları tükettim özellikle bulgur pilavina karabiber kimyon atıp yedim hep çok güzel süt yapıyor
user876544926 ağla ağlamak stresi arttırdığı için süt yapıyormuş hoşaf suyu kaynar iç bestlak damla kullan ve sürekli pompayla sağım yap gelecektir
user876544926 benim bebeğim de bir göğsümü tutmuyordu silikon göğüs ucu aldım onunla emziriyorum. Komposto, rezene, tahin helvası güzel süt yapıyor