Yykoko oğlumda hep et aşerdim hiç bir şeyden tiksinmedim yorgunluk falan hiç hissetmedim mide bulantısı veya kusma olmadı. Yoğurt süt hep onları yemek istedim yumurta falan iki tane yerdim sabah düşünün protein ağırlıklı istwdi vücudum hep 😂😂 ve hareketleri erken hissettim göbek deliği çevremde.
Kızımdaysa tam tersini yaşıyorum. Acayip mide bulantısı halsizlik vardı. Uyku hali yorgunluk ve cildimde sivilcelenmeler oldu (oğlumda pürüzsüz olmuştu). Kızımda hareketleri daha geç hissettim. Ve tavuk et görmek istemedim yağlı yemekler falan aslaa. Mandalina vişne eşki şeyler istedi canın hep. Yoğurt süt istemiyordu canım da.
Birde vücudumda kararmalar oldu kıza has olduğunu düşünüyorum çünkü yengemlerde falan da olmuştu ilk o zaman demiştim kesin kız diye. Yüzde de lekeler olurmuş ama bende olmadı.
Kız erkek hayırlısı tabi ama bende baya bir farklılık oldu şuan 32. Haftaya yol aldım ve kızın hamilelik süreci kesinlikle çok daha zor evi süpüremeyecek kadar ağır hissediyorum kendimi ve yorgunluk halinden çıkamıyorum 😂😂 inşallah sizinde gönlünize göre hayırlı sağlıklı bir evladınız olur 💙🩷