Yykoko Erkek veya kızı olan anne adayları yaşadıkları hamilelik süreçlerini veya belirtilerini anlatabilir mi? Kişiden kişiye değişebilir tabi ki ama merak ediyorum 🥰
sednc0 Yykoko bence aşermenin uzaktan yakından cinsiyetle alakası yok tüm belirtilerimi duyan kız geliyor diyordu erkek olacak 😂😂
Serenityyy1 Yykoko mide bulantısı kusma halsizlik koku hassasiyeti vardı ilk kola pis pis kokmuştu arkasından diğer belirtiler oldu
Bir-anne21 Yykoko erkek bebeğim olucak 32 haftalığım ilk haftalar hiç mide bulantım olmadı ilk 3 aya kadar hamile olduğumu unutuyordum 3 aylıkken karnım erken belli olmaya başladı benim ilk hamileliğim normalde belli olmazmış ama 3 aylıkken hafif vardı karnım erkek bebek karnı çabuk çıkar derler birde çok tatlı yedim şimdi ki ağrılarda sırt ağrısı rahim ağrısı normal herkesin son aylarında yaşadığı ağrılara döndük
Mucizemyoldaaa_ Benimde kusma ve mide bulantım çoktu artık doktorum bulantı ilacına başladı da onunla rahatladım ama içmeyi unutursam günüm yine berbat geçiyor diyebilirim. Cinsiyetimizi de önümüzdeki hafta öğrenicez bakalım gösterirse🥹😁 genellikle tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum arada da canım tatlı isterse tatlı şeyler bakalım ne olacak cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum. 😍😍 Yykoko Yykoko
Ecemom_ Çok nadirdir benim durumum sanırım. Kız bebek bekliyorum 36. Haftadayım ve hiç belirtim olmadı. Tam anlamıyla aşerdim diyemem kusma bulantı vs hiç yaşamadım. İlk aylar kusmam olmadı diye erkek bebektir dediler ama bebeğim kız😂
Yykoko Ecemom_ sağlıcakla alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınıza, doğumunuzda prenses gibi olur inşallah 🥰
Htc4345 Ecemom_ Allah nasıp ederse ben de kız annesi olacağım şuan 18 haftadayim aynı benimde hiç belirtim olmadı bilmesem hamile değilim
Aysaysmt Ecemom_ Cinsiyet pazartesi belli olacak , ama bütün belirtilerimin kız olduğunu söylüyorlar, kusma, tiksinme, ekşi yeme, alt göbekte çizgi , mide bulantısı. Bakalım bu belirtilerle erkek olursa baya şaşıracak gibiyim 😅
Yykoko sednc0 erkek bebekte mide bulantısı yaşanmaz derler doğruluğu sizce var mı? Genelde baş ağrısı olurmuş erkek bebekte
Rachelgreen94 Yykoko benim ilk gebeliğim erkekti , inanılmaz mide bulantısı istifra yapmıştı. Hatta avokado ve balık dendiği anda bile yemeden kusuyordum
ReyHalVe21 Yykoko ben baş ağrısı yaşadım ama hormonel bir şey olduğunu biliyorum o yüzden bence alakası yok benim bebiş erkek bu arada 😅🤣
Nesrnn Erkek bebek beklıyorum ve kız gebelıgıymış gıbı tursu yiyordum belirtiler o kadar yanıltıyor kı
Yykoko Nesrnn geçmiş olsun şimdi iyisinizdir inşallah, evet herkes farklı bir belirti yaşıyor herkesin süreci kendine göre değişiyor hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Nesrnn Yykoko cok sukur gectı bebegım sağlıklı 32 haftalık olucaz 🫠 sızın ve bebegınızın sağlıklı olmasına bakın ❤️
ozgesultan bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil 9. haftadayız 🥰 canım sürekli meyve çekiyo, koku hassasiyetim çok fazla, sabah mide bulantılarım ağır değil çok şükür ama rahatsız edecek kadar var… ağızdaki metalik tadla beraber. onun dışında ekşi&tatlı her türlü yiyorum, cinsiyeti kız gibi geliyor bana 🌸 (sağlıklı olsun inşallah her şeyden önce)
Smrklc2 ozgesultan bunlar tamamen salgıladığın hormonlarla alakalı 🙂 cinsiyetini öğrenmemin tek yolu 16. Haftayı beklemek rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
diya_du_kecan ozgesultan kızıma hamileykn metalik tat vardı üç ay çektim uyurken kazağımla ağzımı kapatıyordum 🥹sağlıkla kucagnza alın 🌸
Hurem76 Bir-anne21 Benimde ilk bebeğim kız şimdi 2. Ye hamileyim dediğiniz belirtileri yaşadım umarım sağlıklı sıhhatli olur acaba dediğiniz gibiyde bu da erkek midir bakalım 🥰
Bir-anne21 Hurem76 sağlıklı olsun 💙 ben cinsiyeti 13+6 da öğrendim erkekse hemen özel görüp söylüyor ama devlet söylemez
miniminibebek Yykoko merhaba cinsiyetin inan ki hurafelerle alakası yok tüm belirtilerim kızdı hatta burda attığım ultrason fotoğraflarında da kız dediler nub ,ramzi falan hepsi kız gösteriyordu makas bıçağa kadar denedim kendimi kaptırıp 😅kız oluxagına %99 kanaat getirmiştim oğlum olucakmış kafanızı yormayın benim gibi 🙂↕️
Meltemanneolsun Benim tüm belirtilerim kızdı sürekli ekşili şeyler canım istiyirdu ama turşu falan değil limonlu soda mesela portakal mandalina kivi yani mayhoş şeyler. Bel ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı yuvarlak karın uyku hali yorgunluk kızım oluyor papatyam 🥰🩷