Kubrayildirimm 30+6 yım ve yeni geldim doktordan 1700 dedi kilosuna iri bebek dedi. Şeker yüklemesi yaptırmadım. Suyun fazla dedi bu sefer de. İri bebek dedi. Bakıyorum da normal haftasına göre. Şekerim de yok sürekli ölçüyorum. 135i görmedim bile
Lleeyyllaa CerenDF Kesinlikle öyle. Her bebeğin gelişimi farklı tabi buradaki bazı yorumlara göre evet zayıf maşallah 2400 gramlar var bu haftada :)
irem41- Elisaburcu 32+5 im bugun gittim kontrole 1734 gr dedi bana da cok az geldi acikcasi ama doktorum az demedi
kbraiskliii Moomtoobee En güzeli doktorumuzu dinleyip ona göre içimizi ferah tutmak galiba ☺️ Bizde 33+5 olduk Çarşamba günü kontrolümüz var kendimi kaşara boğdum bakalım ne kadar fark etmiş☺️
Zhr_mom1 Elisaburcu doktordan geldim dünde yazmıştım suyum düzlmiş gayet iyi bebişim yine iri önde 2265 grm dendi . Mayıs başı dğm gün belirlemedim fakat şuan çok zorlanıyorummm resmen genitl bölgem zonkluyor gibi afedersiniz 😒
Derya034 gezentianne 1 aylıkken 6 bucuk geçikti öyle hatırlıyorum 1 yaşta 15 kg canım birde kemik yapısı iriydi canım hala öyle ☺️şuan 2 yaşında ama 3 bucuk yaş gurubuyla eşit
SemaaK123 Elisaburcu 32. Haftamda 2300 gr’dı bebeğim ama gebelik şekeri var bende 2 hafta önden gittiğini söyledi şekerden etkileniyormuş ama zayıf iri dediklerine çok bakmayın doğunca toparlıyorlar sağlıklı olsunlar yeterki