glcnnnn Ayseee34 Ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldım ama son 3 ay proxeed plus kullandı ben onun çok faydası olduğunu düşünüyorum
Nurr-- Ayseee34 Canım esimde vardı doktor takviye verdi 6 ay kullandi ama hic bi etkisi yok sadece zaman kaybi 11 ekimde baska bi hastanede ameliyat oldu. Ekimde benim ovulasyon gunume denk gelemedik ameliyatli oldugu icin kasimda da hamile kaldim. 1 ay sonra . Boyle bi sorun varsa kesinlikle ameliyat olmali. Bide ameliyattan sonra promotil men kullandi 1 kutu
Ksksksk Ama en önemlisi ameliyat çünkü bunları ameliyat İran önce de içmişti olmadı ameliyat oldu 2. Ay hamile kaldım şükür önce rabbimin sonra ameliyatın sayesinde
ibcmom Ayseee34 3 ay sonra oldu. alakası var mı bilmiyorum yazanları gördüğümde acaba mı dedim, kabak cekirdeğine sarmıştım o ay 1 kilo yemişimdir 😂
Faziletsolak Busranur_mnts tabii ki ederim şu mübarek günlerde rabbim isteyen dileyin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸
Yengec07 Ayseee34 ileri hız ,morf ,sayı kaç Bizim de varikosel var,doğal yolla olmadı 6 sene oldu, 2 tüp bebek başarısız
Elif3419 Yengec07 keşke bu kadar süre beklemeseydiniz🥹 varikosel çok basit bir ameliyat hiç beklemeyin derim umarım sağlıklı gebeliğiniz olur en kısa zamanda🤲🏻🤲🏻
Elif3419 Ayseee34 ocak ayında eşim ameliyat oldu şuan 6 haftalık hamileyim canımmm🥰🥰🥰 ama tamamen kafa rahatlığı olması gerekiyor dedem rahatsızdı vefat etti o süreçte hiç hamilelik düşünmedim kafam hep başka konuşardaydı bende kendime iyi baktım eşiminde değerleri yükselmiş ve hamile kalmışım☺️
Elif3419 Fulya_6 canım bu tamamen kendi düşüncem eşimde varikosel varken değerlerini yükselttik hamile kaldım ve kimyasal oldu daha önceki hamileliklerimde hep sağlıksız oldu değerleri yükselmiş olmasına rağmen ameliyat olsun istedik sağlıksız sperm düşük yaptırıyor bence ameliyatı oldu hamile kaldım en azından önceki hamileliklerime rağmen şuan sağlıklı gidiyor
Yengec07 Elif3419 ilk başta yönlendiren hiçbir doktor olmadı,direk tüp bebek yapılsın denildi ,2 kere yaptık olmadı, tek yumurtalığı alındı ,diğer olanda da varikosel var, o yüzden riske atmak istemiyoruz daha da kötüye gidebilir diye
Zeyneppp16 Ayseee34 benim eşimdede var bizim doktorda önermedi. Bizde, Ankara’dan bir doktorun kendi yaptığı takviyeleri kullandık bir aylık kullanımda sprem sayısı 8 milyondan 68 milyona ileri hareketli hızı %0dan %30 a çıkmış morfolojisi %2di %9 olmuş. Ben bu takviyeleri geçtiğimiz yıl nisan ayında da kullandım eşimle birlikte. İkinci ay kullanımında gebe kalmıştım ama enfeksiyondan kesem delindi kaybettim şimdi bir aydır kullanıyoruz tekrar başladık test verdik sonucu baya iyi çıktı.