Nurr-- Ayseee34 Canım esimde vardı doktor takviye verdi 6 ay kullandi ama hic bi etkisi yok sadece zaman kaybi 11 ekimde baska bi hastanede ameliyat oldu. Ekimde benim ovulasyon gunume denk gelemedik ameliyatli oldugu icin kasimda da hamile kaldim. 1 ay sonra . Boyle bi sorun varsa kesinlikle ameliyat olmali. Bide ameliyattan sonra promotil men kullandi 1 kutu
ibcmom Ayseee34 3 ay sonra oldu. alakası var mı bilmiyorum yazanları gördüğümde acaba mı dedim, kabak cekirdeğine sarmıştım o ay 1 kilo yemişimdir 😂
Ayseee34 Kızlar eşim ameliyat oldu varikoselden ama şunu merak ediyoruz aynı ameliyatı olup gebelik haberini ne zaman aldınız
evinsekmann Ayseee34 benim eşimde varikosel oldu,nerdeyse 1 sene sonra hamile kaldım..6 aylık hamileyim şu an
Faziletsolak Ayseee34 eşimde varikosel vardı bende pcos ileri derecede normal yolla hayatta çocuğunuz olmaz dedi kaç tane doktora gittiysem 1 yıl sonunda normal şekilde hamile olduğumu öğrendim sağlıkla ilerliyor şuan 22. Haftadayız 💗
Minonunannesi66 evinsekmann varikosel dediğiniz nedir benim eşim ameliyat oldu ama sol yumurtalık alındı öyle birşey mi bende hamile kalamayacağım diye korkuyorum
Fulya_6 Benim eşimde de var ama ameliyat olmayı düşünmüyorum. İlk doktor olsan bile bebeğim olmaz dedi, ikinci önermedi:m. Takviye yazdı. Gerek duyulursa olursun dedi. Suan takviye kullanıyoruz ama umarım duzelir
Elif3419 Fulya_6 canım bu tamamen kendi düşüncem eşimde varikosel varken değerlerini yükselttik hamile kaldım ve kimyasal oldu daha önceki hamileliklerimde hep sağlıksız oldu değerleri yükselmiş olmasına rağmen ameliyat olsun istedik sağlıksız sperm düşük yaptırıyor bence ameliyatı oldu hamile kaldım en azından önceki hamileliklerime rağmen şuan sağlıklı gidiyor
Busranur_mnts Faziletsolak maşallah allah sağlıkla kucsğına almayı nasip etsin bende pcosum klomen kullandım tuttu ama 6 haftalık düşük yaptım daha geöen hafta xoktor adeti bekle gel dedi bana da dua eder misiniz
Faziletsolak Busranur_mnts tabii ki ederim şu mübarek günlerde rabbim isteyen dileyin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸