EzgiDurdu Hsnanr ben de Gökalp bey e gidiyorum yarın sabah randevumuz var 35+0 olduk siz kaçtasınız hayırlı doğumlar inşallah🥰
Hsnanr Firida kuralcılık derken canım nasıl yanı ben daha yenıyım egepolde doktor değmiştim bıkacdefa gokalbi çok önerdiler diye erim 1 2 defa zaten dahada 16 haftalık olduk
Askkokuluyavrum deletenmom1841 hangi doktora gidiyorsun canim suan da bana ilgili alakalı sevecen beni dinleyen bir doktor lazim
deletenmom1841 Askkokuluyavrum selam canım, ben doğum yptım. 52 gün önce. Feyza Güler Ağaca ile. İnanılmaz bir doktor ilgi alaka.. anlatamam. Mükemmel bir deneyimdi hepsi. 1000 kere doğursam onla doğururum 😬❣️ Abartısız. Yenişehir gözde hastanesinde canım
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna canim suan da Ümran hanımla mi devam ediyorsun 🙏 bende doktor değişikliği yapacağım ama hem uygun hem de ilgili bir doktor arıyorum 😔
deletenmom1841 Askkokuluyavrum Ümran Hanım benim ilk doktorumdu. Çok iyi ama maalesef yaşından ötürü iletişim sorunu ve yorgunluk var onda.
Askkokuluyavrum deletenmom1841 teşekkür ederim canim değerlendireceğim insAllah iyi bir doktor istiyorum insAllah denk gelirim