DENIZ_55 Ranni ben kestirdim boyattim kocaman oldu şimdi çocuğum suan tekrar hamileyim 1 defa kestik gine kesecem inanmıyorum ben böyle şeylere
Ranni Esma006 Allah affetsin bunların hepsini yaptım hatta ikisinde de canım öyle bir çilek istedi ki sorma gitsin
zynpknt Ranni canımın çekmesi gitmiyo ama göğüslerim sağlam kalıyo en azından diyim😂 yoksa benim aklıma bişey gelince yiyene kadar canım istiyo ama tabi o an olamıycak bişey olunca yapcak bişey olmuyo ertesi gün veya sabahına bile yicek olsam yapıyorum valla ben
Ozgekiz Ranni sen istemesen de bebeğin canı çeker, muhakkak tadına bak 😄 karşı koyamiyorum, çocuğumun canı cekmesin diye diye midem karmakarışık oluyor saçma sapan her şeyden yemekten.
cakirbebek Ranni inanmıyorum ama korktuğum için evde ters terlik yada ayakkabı olursa düzeltiyorum ters durursa evden ölü çıkarmış annem derdi hep elime yapismiyor yapıyorum 🤣
Selim_Alparslan cakirbebek bende sevmiyorum ters duran ayakkabi, terlik bendeki durum biraz takintilik ama hurafede varmış demek 😄
Ozgekiz Ranni ben 95 kilo oldum bile 175 boyum ama olsun, yine de çok kilom 🥹 ay daha 9 haftalık. Kim bilir kaç kilo alacağım eyvah eyvah
2cocuk2kopek Ranni saçımı kestirdimde boyattımda 😅 şey varya bide 40 günlük bebek dışarı çıkmaz 😅😅 3 günlükken Avm ye giden ben