deletedmom43191 Karanfill 44 aylık 20 aylık 19 günlük 😊 1 2 doğum arası 24 ay 2 3 doğum arası 20 ay var 😊
Bsrass Maşallah hepinizkini Allah bağışlasın ben ikinciye hamileyim ilki çocuğumla araları 2yaş 2 ay olacak fazlasıyla korkuyorum
deletedmom43191 Karanfill 44 20 aylık olan erkek 19 günlük olan kız hayır kreş düşünmüyorum direk ilkokula başlar babasıyla öyle karar aldık
Bsrass Karanfill Allah sabır ve kolaylık versin inşallah üç aylık hamileyken kist ameliyatı oldum bunda bir de bakalım neler olacak
Eminesentepe1 Karanfill benimde 3. Ve hiç planlanan değildi nasıl oldu etti Blmyrm bilinçli de yapmadık korkuyorum kaygılıyım 2 oğlum var 5 ve 1,5 yaşında Blmyrm ne yapacağım :(
deletedmom43191 Karanfill saol canım bizim burda güvenilir kreş yok bir tane çok iyi denilen kreşde şiddet oldu davası senelerdir sürüyor bir kere birsey duyunca insan güvenemiyor malesef
Karanfill deletedmom43191 evet maalesef kreşler sıkıntılı kaç kere duydum okuyorum bende. Şiddet çok oluyor
Ys35 Karanfill 3.5 ve 2 yaş çocuklarım var planladık 3.yü nasip etti. Allah yardımcımız olsun zor olacak ama sonu güzel olacak inşallah sağlıklı olsun da