Ilktan Damlasvs korku heyecan hepsi var bende 3. Dogumum olucak nasipse ama ilk gibi geliyor 6 sene ara verince sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz ♥️♥️🤲
Ilktan Hulia benimde pazartesi 3. Sezeryanim olucak sakın olmak istiyorum ama yapamıyorum Bir heyecan basiyo bir stres oluyorum
zge13 birkizanneesi tam 39 da olacak gibi duruyor2-3 günde ilerideydi çünkü. arasında 22 ay var iki sezeryanin ve maşallah ultrasona göre en kilolu olan çocuğum bu olacak. Bu diyorum evet çünkü haftaya salı doğum var hala adına karar veremedik 🥲😂😂😂
Tugba2794 birkizanneesi cok sukur bebegım iyi canım yoksa hıc bısey benı tesellı edemezdı amelıyat boyunca agladım bebegımde sorun cıkarsa dıye küvöz ıhtımalı var dedıler en basından
Haticemre21 birkizanneesi ilk kızımda 39+4 gibi sezeryan oldum . Şuan 29 haftaya giricem. 38 gibi istiyorum henüz doktorla konusmadm tabi ama bir sıkıntı olmazsa . Diğer türlü tam kurban bayramına denk geliyor🤦
birkizanneesi Tugcaduman ben özele çarşamba günü gittim canım. Çarşambaya kadar devlet takipliydim. Pazartesi günü ditaburcu oldum çarşamba gününe özelden randevu aldım çarşamba günü 37+3haftaydık.şuan 38+1 haftayız çarşamba günü de doğum olacağı gün 38+3 olacak. İlk gittim ertesi haftaya gün verdi doktor.
birkizanneesi Elif_h46 benim de ilk doğumum olacak hiç endişeleniyorum sadece heyecan çok var kızımı kucağıma alacam diye. Geçen sene rahimden ameliyat olmuştum belden uyuşturmuşlardı ondan dolayı tecrübeliyim sayılır belden alttarafını hissetmiyorsun hiç korkma cnm
Elif_h46 birkizanneesi o kısımdan korkmuyorum pek ameliyat sonrasından açıkçası korkuyorum ne kadar bi acı olur yürüme esnası nasıl gibisinden çok şey düşünüyorsun elde olmadan genelde sezeryanı çoğu kişi çevremde hep kötü diye anlatıyor ister istemez etkileniyor da insan
Bahce Bende haftaya çarşamba sezeryan olacağım. 2 nisan oluyor. Henüz sezeryan yöntemine karar vermedik biraz heyecanlıyım. Yarın kontrolümüz var heralde netleştiririz. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız 🌸
birkizanneesi Elif_h46 canım benim çok yakın arkadaşım sezaryen oldu yıllar önce ilk bir kaç gün zorlanıyorsun sonra eskisi gibi oluyorsun dedi. Yani onun öyle olmuş. Birde hemen ayaklanır yürümek gerekiyormuş beni de tam aksine korkutmadıkları için öyle kaygım yok
Sinemmm1996 Bal1bal Bana da 36+4 te sezaryen tarihi verdi erken diye endiseliyim ama önden gittigi icin erken almasının sakıncası yokmus
Gamzecebecii Sinemmm1996 sanırım yapıştırma benim ama korkudan bakamıyorum ki travma olarak kaldı bende çünkü 🥹🥹🥹