birkizanneesi Cosmica çarşamba günü 3200 dedi doktor demek ki kilosu iyi ondan 38+3de doğum tarihi verdi.
Tugba2794 birkizanneesi cok sukur bebegım iyi canım yoksa hıc bısey benı tesellı edemezdı amelıyat boyunca agladım bebegımde sorun cıkarsa dıye küvöz ıhtımalı var dedıler en basından
Alyadnz33 Gamzecebecii bişey sorucam devlet hastanesi bu haftalarda mı alıyor bide genel mi ameliyat ta bayittilar
Gamzecebecii Alyadnz33 benim makat gelişiydi 39+0 kadar bekletti öyle aldı belden uyusturmaya çalıştılar uyuşmadım sonra direk genel anestezi verdiler 🥹🥹
Hulia birkizanneesi Bizimkide 38+3 cuma günü 3. sezeryanım olacak çok endişeliyim aklımdan hiç çıkmıyor
Ilktan Hulia benimde pazartesi 3. Sezeryanim olucak sakın olmak istiyorum ama yapamıyorum Bir heyecan basiyo bir stres oluyorum
Mickeylover birkizanneesi doktorum 38+5 gibi dedi ama ben 39+1 ‘e kadar bekleyebilirse bekletmek istedim, olur dedi bakalım inşallah bekler minişim🙏🏻🙏🏻🩵🧿
Ilktan Damlasvs korku heyecan hepsi var bende 3. Dogumum olucak nasipse ama ilk gibi geliyor 6 sene ara verince sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz ♥️♥️🤲
Damlasvs Kızlar sezeryan yapmış annelere birşey sormak istiyorum genel anestezi mi spinal mi oldunuz hangisini önerirsiniz???
cnsu77 Damlasvs ben spinal oldum. O güne geri gitme şansım olsa Kesinliklegenel anestezi olurdum Çünkü Spinal anne için yıpratıcı olabiliyor. Benim İçin yaşamak istemeyeceğim bir deneyim oldu
Ilktan Damlasvs ikisinide oldum spinalde bebek çıktıktan sonra uyutuyorlar doktorunla görüş istersen ameliyat öncesi
Mickeylover Seherali1 yaa ben de 39+1 olcam 7 Nisan ayarladık inşallah 🙏🏻 ikinci bebeğimiz gelecek doktora kalsa 3-4 Nisan yapacaktı ama ben büyük oğlum okulda olsun istedim. Doktor bekler dedi bakalm 🙏🏻🙏🏻 sağlıkla inşallah 🙏🏻